Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Rolex Vintage / GMT bij US "Kunst & Kitsch"...
Roberto
De Rolexfluisteraar

   

Quote:
Op donderdag 07 april 2016 13:01 schreef Allermooiste Sub het volgende:
Prachtig verhaal dit zeg. En wat een super complete set nog na zoveel jaren in bezit te hebben gehad. De man schrok zich echt een hoedje en had werkelijk geen flauw idee. Het is de beste man dan ook erg gegund wat mij betreft.

Laat niemand meer zeggen dat doos en papieren niet belangrijk zijn. In dit geval maakt dit deze klok twee zelfs maal zoveel waard.

Stel je voor dat je een exemplaar als dit ook nog in de stickers tegen komt. Dan gaat de waarde compleet door het plafond


Volgens mij moesten die stickers toen nog worden uitgevonden..

Maar aanwezigheid van doos, papieren, labels, aankoopbon, onderhoudshistorie enz. is voor de echte verzamelaar natuurlijk onontbeerlijk en die zal daarvoor ook marktconform voor moeten betalen maar maakt daar dan ook meestal geen punt van.
Dit zijn unieke stukken die je in deze hoedanigheid maar zeer zelden tegen zult komen en uiteindelijk gezien de huidige trend alleen nog maar verder in waarde zullen toenemen..



_____
Vedi Napoli e poi muori



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver