Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Dealerervaringen / Bouverne Gent
z3

   

Als belg heb ik die verhalen over Bouverne nogal gehoord. Vooral het gebrek aan vriendelijkheid wordt hen aangewreven.
Zelf had ik onlangs met hen contact genomen via mail en inderdaad, pas na enkele weken een reactie gekregen op mijn vraag of ze soms een Hulk in voorraad hadden, ik ben natuurlijk niet naïef, maar je weet maar nooit hé. De reactie was dus dat ze er geen hadden, maar wel een zwarte Submariner. Dit krijg je meestal van de meeste Ad's te horen. Ze konden er wel eentje proberen te bemachtigen, maar dan op voorschot. Of ze konden wel mijn naam noteren en mij misschien verwittigen mocht er eentje binnenkomen.
In Kortrijk was het niet veel beter want mijn eerste mail werd helemaal niet beantwoord. Een tweede was gewoon om te melden dat ze er geen hadden...
Een even onzekere reactie heb ik gekregen bij een bezoek aan de dealer in Knokke. Nadat ik enkele weken ervoor had gebeld dat ik op een welbepaalde zondag even langs zou gaan voor een Hulk. Zij konden mij niet garanderen dat er eentje aanwezig zou zijn, maar gingen hun best doen. OK dan, bij mijn aankomst was er dus geen Hulk , maar wel een zwarte, maar die interesseerde mij niet. Ze hebben mijn gegevens genoteerd met de belofte van mij te verwittigen als er eentje zou binnenkomen.
Een gans ander verhaal was het bij Rolex Brussel "Hall of Time". Daar heb ik telefonisch te horen gekregen dat er waarschijnlijk eentje zou binnenkomen tweede helft van augustus en ze mij zeker telefonisch zouden verwittigen als het zover was. En effectief vorige week werd ik gebeld dat er ééntje ter mijne beschikking lag en dat ik eventueel ook direct kon verkrijgen. Bij mijn bezoek vandaag werd ik zeer vriendelijk ontvangen en ruimschoots de tijd om de Hulk te bekijken en zelfs ook even rond de pols te doen. Gezien ik ook al had laten blijken dat mijn interesse ook uitging naar een Batman omdat ik de kleur van de Hulk nogal extreem vond, niet al te veel wil opvallend en die ook niet zo goed zou combineren met mijn kledij.
Dit vonden ze geen probleem en konden mij zelfs een Batman laten zien, maar die was jammer genoeg al gereserveerd.
Mijn voorkeur is uiteindelijk naar de Batman gegaan en heb die dan ook meteen met een voorschort vastgelegd. Levering in december, nog lang, maar voor mij is dat eerder relatief gezien ik geen haast hebt.
Er is dus wel degelijk een groot verschil in aanpak van de AD's. De meest klantvriendelijke winnen er steeds bij. Spijtig dus voor Gent,Kortrijk en Knokke dus.



_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver