Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Aanwinsten / Sea Dweller 116600 + ervaring SC
Zonaris

   

Bedankt voor jullie diverse meningen. In eerste instantie dacht ik ook dat ten hoeve van het "onderzoek" de sticker was verwijderd. De medewerker vertelde mij echter dat dit niet het geval was. De caseback kon eenvoudig worden geopend inclusief sticker. Hij gaf aan dat de stickers waren verwijdert omdat deze stof en andere vuiligheid aantrekken en dat ik zelf ook wel zou moeten weten dat deze niet op de klok thuis hoorden (?). De klok, uit 2014, bevatte daarentegen geen enkel stofje of vuiligheidje onder of op de stickers. Dat de stickers eventueel verwijdert zouden worden door mij, is toch nog altijd mijn keuze? Dat ik de dweller om de pols droeg tijdens binnenkomst in de zaak, is uit veiligheidsredenen gedaan. Ik zat er tegen op om met de doos vanaf de garage door t halve centrum van Rotterdam te lopen.

Wat betreft de service van S&C om mijn klok op echtheid te controleren, hiervoor ben ik hun enorm dankbaar. Het is niet zo dat ik dit vanzelfsprekend vind. Ik bood ook aan geld te willen geven voor hun expertise. Als een erkende rolex dealer waarbij de rolex nieuw aangeschaft is in 2014 in de toekomst dergelijke diensten niet meer kan verlenen, waar gaat het merk dan naar toe? Dan koop je een rolex 2e hands, maar kan je nooit laten verifiėren dat het een origineel exemplaar is. Mijn andere twee lexen zijn overigens nieuw aangeschaft bij dezelfde onderneming, maar dan in Amsterdam.

Het argument over een autodealer vind ik echt appels met peren vergelijken. Ik importeer al mijn auto's zelf en de erkende autodealer neemt er genoegen mee mijn onderhoudsbeurten uit te voeren.

Ik ben S&C niet binnen gelopen om even met hun te spotten en even service te eisen. Nee, ik heb netjes aangeboden tegen betaling een echtheidsonderzoek te willen laten verrichten. Gezien het feit dat S&C de dweller niet meer verkoopt, was ik geforceerd deze via het "grijze" circuit te bemachtigen.

nogmaals het volgende: Ik heb de dweller gekocht om zelf te dragen, dus het verwijderen van de sticker is niet een heel groot probleem. Maar ik had dit graag zelf willen doen en anders hadden ze op zn minst mijn mening mogen vragen alvorens dit te doen. Het is een stukje aftersales service die je potentieel kan verwachten van een premium merk als Rolex.



_____
Hoeveel puntjes heeft een Rolex kroon?



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver