Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Gebruiker? / Mijn naam is Daan, aangenaam!
Bitwatch
www.bitwatch.nl

    

Goedemiddag beste Rolex liefhebbers,

Graag wil ik mezelf even digitaal voorstellen.

Mijn naam is Daniel (zeg maar Daan), 29 jaar, woonachtig in Broek op Langedijk (nabij Alkmaar/Heerhugowaard).

Al een geruime tijd koop en verkoop ik (voornamelijk) Rolex horloges op zeer kleine schaal en op hobby matige wijze.

Inmiddels is het een uit de hand gelopen hobby geworden en een half jaartje geleden registreerde ik bij de KVK mijn handelsnaam 'Bitwatch' waarop ik 2 maanden geleden mijn webshop/website lanceerde. Zie: www.bitwatch.nl. Nog steeds kleinschalig en voorlopig komt daar ook nog geen verandering in, het zijn niet mijn hoofd inkomsten en zie het ondanks de KVK registratie nog steeds als hobby.

De naam Bitwatch is afkomstig vanwege het feit dat er in mijn webshop naast de regulaire betaalwijze tevens betaald kan worden met bitcoin. Ik speculeer al zo'n 4 jaar met bitcoin/bitcoins en weet dat hier, helemaal op dit moment vanwege de 'sky high' rate, veel geld mee verdiend wordt. Vandaar het idee om een optie tot betalen met BTC in mijn webshop te integreren.

Tevens heb ik een achtergrond als mediavormgever met daarbij een interesse voor fotografie en zo kan ik uiteindelijke verschillende interesses combineren tot een geheel. Ik weet als geen ander dat presentatie een zeer belangrijk punt is wat betreft verkoop. Ik vind het leuk en steek er dan ook genoeg energie in wat jullie hopelijk kunnen terug zien op mijn website.

Omdat een goede en vooral betrouwbare naam natuurlijk net zo essentieel is leek het mij een goed idee mezelf en handelsnaam te introduceren op het Rolex forum. Bij deze, aangenaam!

p.s: Ik sta altijd open voor inkoop/inruil, schroom niet om contact op te nemen. Delen is vermenigvuldigen


[bericht gewijzigd door Bitwatch op dinsdag 23 mei 2017 16:18]

_____
⌚️☆ Phone / Whatsapp +31 6 111 46 979 ☆ info@bitwatch.nl ☆ Broek op Langedijk (the Netherlands/EU) www.bitwatch.nl⌚️



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver