Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Aangeboden / Rolex Yachtmaster 126621 2020
JD Watches

   

Wij denken dat deze 40mm Everose & staal Ref. 126621 de meest aantrekkelijke Yacht-Master Rolex ooit heeft geproduceerd... om nog maar te zwijgen van het feit dat het ook een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Deze perfecte Yacht-Master 40 is uitgerust met de massief 18kt roségouden bi-directionele ring, die prachtig contrasteert met de Bruin lichtgevende wijzerplaat. Passend op de sportieve maar elegante tweekleurige Oyster armband met zomer/winter aanpassing. Rolex zelfopwindend kaliber 3235, met verbeterde 70-uurs power-reserve & waterdicht tot 100m.

Gepresenteerd als een complete set met Rolex-doos, zowel swingtags, Yacht-Master-instructies als Rolex-papieren.

Brand Rolex
Model Yachtmaster
Reference number 126621
Movement Automatic
Case material Steel/Rose
Bracelet material Steel/Rose
Year of production 2020
Condition Worn
Scope of delivery Original box, original papers
Gender Men's watch/Unisex

14500,-

Ons doel is om horloges van hoge kwaliteit te leveren tegen handelsprijzen. We geven je graag gratis vriendelijk advies, zonder enige aankoopverplichting. Het kopen van een luxe horloge, nieuw of geliefd, kan een ontmoedigende ervaring zijn. Het is absoluut noodzakelijk dat onze klanten ons kunnen vertrouwen en zich veilig voelen als ze bij ons betrokken zijn.

We zijn gevestigd in Amsterdam voor klanten om horloges te bekijken,

Mocht u interesse hebben in een bepaald horlogemodel of merk dat u niet kunt zien, dan staan we voor u klaar om u te helpen deze voor u te vinden. Voor contact via e-mail op: info@jd-watches.nl of rechtstreeks op +31655566658

www.jdwatchesnl.nl





_____
jhansma
Attachment: IMG_5423.jpeg



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver