Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Dealerervaringen / Bouverne Gent
Geert Van Hoorde

    

Gisteren eerste keer langsgeweest en daar zal het bij blijven.

_____
DJ41 - 126331 - 2016
Subdate - 116610LV - 2017
Daytona - 116500LN - 2017
GMT II Pepsi - 116719BLRO - 2017
Peter
il Puffo

   

Misschien kun je wat concreter zijn? Hier kunnen we weinig mee...


> gidr_____
6,4 ft=1,95m
De dingen simpel houden is vrij moeilijk, de dingen moeilijk maken is daarentegen vrij simpel

Geert Van Hoorde

    

Had maanden geleden mailtje gestuurd omdat ik toen interesse had in DJ II - Ik kreeg geen prijs via mail maar moest daarvoor eens langsgaan.

Op vakantie het klokje tegengekomen bij AD en het daar ineens gekocht tegen een mooie prijs.

Gisterenavond Gent bezocht en bij de dealer toch eens binnengestapt omdat ik nu overweeg een sub Hulk en GMTII Pepsi aan te schaffen.

hen eerlijk verteld dat ik mailtjes had verstuurd voor de DJ maar geen prijs had gekregen en het uurwerk ondertussen gekocht was (had het trouwens ook om de arm).

Ik kon de frustratie zo aanvoelen dat ik mijn DJ41 niet bij hen gekocht had maar wel in het buitenland.
Immers hadden ze deze maand al 2 DJ41 verkocht zonder enige korting te moeten toestaan. Waarom zouden ze dan mij wel korting moeten geven op een nieuw model (cfr mijn interesse in de nieuwe hulk - waarop ze geen korting willen geven ) - GMT II geven ze 10%.

Voelde op geen enkele manier klantvriendelijkheid maar wilden me met schuldgevoel opzadelen omdat ik mij klok in het buitenland gekocht had.

Ook paar maand geleden een AD in Berlijn binnengestapt (en gevraagd naar eventuele korting) maar werd daar wel op correcte manier behandeld (ondanks dat ik daar geen nieuw gekocht heb bleven de mensen vriendelijk en professioneel).

BTW als er hier forumleden / sponsors zijn die deze uurwerken kunnen aanbieden - die mogen mij altijd contacteren


[bericht gewijzigd door Geert Van Hoorde op dinsdag 27 december 2016 16:54]

_____
DJ41 - 126331 - 2016
Subdate - 116610LV - 2017
Daytona - 116500LN - 2017
GMT II Pepsi - 116719BLRO - 2017
Peter
il Puffo

   


Quote:
[b]Op dinsdag 27 december 2016 16:24 schreef Geert Van Hoorde het volgende:[/b
BTW als er hier forumleden / sponsors zijn die deze uurwerken kunnen aanbieden - die mogen mij altijd contacteren
Snap ik alleen die middelvinger nog ff niet_____
6,4 ft=1,95m
De dingen simpel houden is vrij moeilijk, de dingen moeilijk maken is daarentegen vrij simpel

Bobbe

   

Quote:
Op dinsdag 27 december 2016 16:41 schreef Peter het volgende:
Snap ik alleen die middelvinger nog ff niet


nee, dat gaat storm lopen met aanbiedingen_____
Geert Van Hoorde

    

ik dacht dat het een positief vingertje was - sorry_____
DJ41 - 126331 - 2016
Subdate - 116610LV - 2017
Daytona - 116500LN - 2017
GMT II Pepsi - 116719BLRO - 2017
Bobbe

   

_____
CrownGuard
CrownGuard.com

    

Heb ze allebei, maar de GMT pepsi is alleen in witgoud die moet ik bestellen..z3

   

Als belg heb ik die verhalen over Bouverne nogal gehoord. Vooral het gebrek aan vriendelijkheid wordt hen aangewreven.
Zelf had ik onlangs met hen contact genomen via mail en inderdaad, pas na enkele weken een reactie gekregen op mijn vraag of ze soms een Hulk in voorraad hadden, ik ben natuurlijk niet naïef, maar je weet maar nooit hé. De reactie was dus dat ze er geen hadden, maar wel een zwarte Submariner. Dit krijg je meestal van de meeste Ad's te horen. Ze konden er wel eentje proberen te bemachtigen, maar dan op voorschot. Of ze konden wel mijn naam noteren en mij misschien verwittigen mocht er eentje binnenkomen.
In Kortrijk was het niet veel beter want mijn eerste mail werd helemaal niet beantwoord. Een tweede was gewoon om te melden dat ze er geen hadden...
Een even onzekere reactie heb ik gekregen bij een bezoek aan de dealer in Knokke. Nadat ik enkele weken ervoor had gebeld dat ik op een welbepaalde zondag even langs zou gaan voor een Hulk. Zij konden mij niet garanderen dat er eentje aanwezig zou zijn, maar gingen hun best doen. OK dan, bij mijn aankomst was er dus geen Hulk , maar wel een zwarte, maar die interesseerde mij niet. Ze hebben mijn gegevens genoteerd met de belofte van mij te verwittigen als er eentje zou binnenkomen.
Een gans ander verhaal was het bij Rolex Brussel "Hall of Time". Daar heb ik telefonisch te horen gekregen dat er waarschijnlijk eentje zou binnenkomen tweede helft van augustus en ze mij zeker telefonisch zouden verwittigen als het zover was. En effectief vorige week werd ik gebeld dat er ééntje ter mijne beschikking lag en dat ik eventueel ook direct kon verkrijgen. Bij mijn bezoek vandaag werd ik zeer vriendelijk ontvangen en ruimschoots de tijd om de Hulk te bekijken en zelfs ook even rond de pols te doen. Gezien ik ook al had laten blijken dat mijn interesse ook uitging naar een Batman omdat ik de kleur van de Hulk nogal extreem vond, niet al te veel wil opvallend en die ook niet zo goed zou combineren met mijn kledij.
Dit vonden ze geen probleem en konden mij zelfs een Batman laten zien, maar die was jammer genoeg al gereserveerd.
Mijn voorkeur is uiteindelijk naar de Batman gegaan en heb die dan ook meteen met een voorschort vastgelegd. Levering in december, nog lang, maar voor mij is dat eerder relatief gezien ik geen haast hebt.
Er is dus wel degelijk een groot verschil in aanpak van de AD's. De meest klantvriendelijke winnen er steeds bij. Spijtig dus voor Gent,Kortrijk en Knokke dus._____
p. jansen
Dweller rules

   

Een ' Batman' en leveren in December.
En onze forumdealers dan?_____
Time does not have the same appeal for everyone.
z3

   

Quote:
Op zondag 20 augustus 2017 13:23 schreef p. jansen het volgende:
Een ' Batman' en leveren in December.
En onze forumdealers dan?


Is dit hier een verplichting te kopen bij een forumdealer?
Wat het wachten betreft heb ik helemaal geen probleem met wachten. Ik heb zelfs vorige jaar 8 maanden op mijn BMW M2 gewacht. Men zegt dat auto lovers nogal eens watch lovers zijn, dus..._____
Tom15

   

Ik heb zelf een Tudor gekocht bij Bouverne in Gent en werd toen wel heel vriendelijk ontvangen. Daarbij kreeg ik ook elk jaar al een uitnodiging om het horloge gratis eens te testen en te laten schoonmaken. Dus ik heb in het algemeen wel een goede ervaring gehad met deze juwelier in tegenstelling tot sommige reacties hier._____


  

  RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2017 RolexForum  hosted by Cyberserver