Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Gebruiker? / Albert alias appietouw.
appietouw

   

Jullie dachten natuurlijk wie is toch die bezoeker die altijd mee las ...
Na 2 jaar meelezen, toch maar is een profiel aangemaakt.

Mijn naam, Albert 45 jaar jong, en tot 2 jaar geleden moest ik niet veel van Rolex weten. Had voor die tijd van alles wat, de serieuzen waren een Citizen Autozilla, Anonimo Marlin, IWC Aquatimer en later afgewisseld met de Ingenieurs. Tot dat ik de Submariner No Date van Victor Pawlot is mocht omdoen. Toen begon het te kriebelen en Rolex had mijn aandacht. Bij Danny van Local Time mijn eerst Rolex gekocht, de Sub ND. Heb die net een half jaar gehad. Had in die tijd ook een Ingy 3227-1 en die droeg beduidend forser.



Moest nog een beetje wennen aan het "kleine" formaat. Dus er moest weer een groot horloge komen, de PO 45,5. Maar na 3 maand was ik hem al zat, te groot. Hahaha. Daarna kwam er van alles, maar allemaal ook heel kort. Nog even een Speedy '71 gehad maar dat vintage was het (toen) ook nog niet. Maar toen kwam de Expl2 Polar 216570, helemaal mijn smaak. Mooi van formaat ! Ook mijn eerste Rolex van Ramon van Crown Guard.



Las overal dat de Rolex kenners hem te groot en uit proportie vonden, nou ik vond hem perfect. Maar na een half jaar toch weer ingeruild bij Ramon voor een Deepsea.



Die moest het veld ruimen voor de Seadweller 4000.



Dat was 5 december 2016. Maar dat was het ook niet. De Expl2 Polar bleef mijn favoriet, dus toen Ramon 4 weken voor Basel een nieuwe Polar te koop had meteen toegehapt. Had ik mijn Dweller nu maar iets later ingeruild ...
Wou er nu ik rust had met de Expl2 Polar toch een mooie semi vintage bij voor de afwisseling dat werd een Tudor sub, maar uit eindelijk wil je toch een Rolex. Tudor Sub weer verkocht en sinds afgelopen zaterdag eigenaar van een GMT Master II 16710 Pepsi op jubilee. Wat een topper !



Had het 2 jaar geleden dus nooit verwacht, maar Rolex doet wat met je ! Het voelt gewoon speciaal om er één te mogen dragen. Dat gevoel had ik niet bij andere merken zoals IWC of Omega. Nou heel verhaal maar wou het toch ff kwijt. Zal mijn langste bijdrage hier zijn denk ik. Ben verder niet zo wel bespraakt in hevige discussies over div. modellen of techniese facetten. Maar ik lees wel graag mee. Hahaha.

Groet Albert.



_____
Rolex Expl2 216570 Polar - Rolex Datejust II 116334 Blue Stickdial



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver