Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Aanwinsten / Sea Dweller 116600 + ervaring SC
Zonaris

   

Beste forumleden,

Gister heb ik via de tweehands markt een 116600 full set Schaap Citroen geleverd 2014 weten te bemachtigen. Ik heb de prachtige dweller, die zelfs nog deels in de stickers zat, opgehaald in de omgeving van Rotterdam. De dweller was in zo een goede staat, dat ik zelf het idee had dat hij gepolijst is. De klok is gelukkig niet gepolijst, maar gewoon uiterst zorgvuldig gedragen.

Nou heb ik redelijk wat kennis op het gebied van het herkennen van een "echt" exemplaar. Echter om toch 100% zeker te zijn, ben ik even snel naar Schaap Citroen in Rotterdam geweest. Ook wou ik graag een extra schakel op de band laten zetten.

De medewerker nam mijn nieuwe aanwinst mee naar achter om de extra schakel te plaatsen alsmede even de klok nauwkeurig te controleren op echtheid. Nadat ik de klok terug kreeg bleek de sticker onder op de plaat en op de zijkant van de kast te zijn verwijderd. Dit viel mij meteen op. Ik vroeg waarom de medewerker dit had gedaan. Waarop ik een heel vreemd antwoord kreeg iets als: "je weet zelf dat die stickers er niet op horen en dan had je dat aan moeten geven". Dit vond ik enorm vreemd en dat heb ik op een gepaste manier gezegd. De medewerker leek geïrriteerd (wat ik overigens totaal niet kan begrijpen) en vroeg of ik graag me sticker weer wou. Ze hebben uiteindelijke een kleinere niet originele sticker op de kast geplaatst.

Ik heb de dweller gekocht om zelf te dragen, dus het verwijderen van de sticker is niet een heel groot probleem. Echter, ik had dit graag zelf willen doen en anders hadden ze op zn minst mijn mening mogen vragen alvorens dit te doen.

Ik hoor graag of jullie deze manier van klantenbehandeling normaal vinden en/of jullie mening.





_____
Hoeveel puntjes heeft een Rolex kroon?



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver