Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Interviews / Interview Amsterdam Vintage Watches
vintage5513

   

Mooi interview. Mijn eerste vintage Rolex bij Amsterdam Vintage Watches gekocht. Een 5513 (goh verassend) van de persoon die achter de balie staat.

Ik hoor ook bij die groep dertigers met interesse in vintage, sterker nog ik heb laatst mijn eerste Rolex, een 116710 GMT ingewisseld voor een mooie AP Royal Oak van begin jaren '80. Jaja, ik weet het... je eerste Rolex verkopen is een doodzonde waar je eeuwig spijt van krijgt, Maar tot nu toe no regrets!

Mijn tweede vintage Rolex (16750 GMT) heb ik via Marktplaats gekocht. Ik heb een waanzinnig goede deal gekregen, maar ik denk niet dat ik het nog eens zou doen.

Inderdaad wat Jasper zegt: ja betaalt inderdaad iets meer, maar uiteindelijk betaalt het zich toch weer terug. Als je constant op zoek bent naar de beste dealtjes, ga je gewoon een keer de bietenbrug op.

Al is er ook weer een mooi gezegde: je bent geen echte vintagelover als je niet een paar fikse fouten hebt gemaakt qua aankopen . En ja, dat is mij ook al eens (of eigenlijk vaker) overkomen.

Zit er aan te denken om een gouden IWC uit de jaren '50-'60 met Cal.89 te kopen. Als het zo ver is, loop ik zeker bij Amsterdam Vintage Watches naar binnen!



_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver