Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Gevraagd / Rolex Submariner Hulk
z3

   

Liefst nieuw.

Ondertussen de knoop doorgehakt en gegaan voor een GMT Master II BLNR. Heb de beide horloges vandaag bij de AD kunnen irl bewonderen en toch uiteindelijk gekozen voor de Batman. Ok, de Hulk is een beauty, maar bij mijn levensstijl ietwat te opvallend voor de wereld waarin wij momenteel leven. Maar "misschien" wordt het een volgende aankoop want het is en blijft een moeilijke keuze tussen beide. Bovendien is mijn kleurvoorliefde altijd al blauw geweest. Mijn Datejust 41mm is trouwens ook een blauwe.
De combinatie van blauw met zwart op de bezel van de Batman en het blauw van de GMT-wijzer zijn echt stijlvol en grote klasse.
Ben ondertussen ook een beetje geschrokken van de prijzen die hier en ook op andere internetsites worden gevraagd voor beide horloges. I.m.h.o. toch wat erover, meerprijzen van 300 tot 1000€ zijn geen uitzondering meer. En waarom ? Omdat die direct leverbaar zijn? Goed, maar ik heb die van mij aan de officiële prijs met een lichte korting en met voorschot besteld. En dat die pas zal geleverd worden in december zal mij een worst wezen...
En vraag mij bovendien ook af of je met een horloge afkomstig uit de grijze markt of uit een ander Europees land zomaar bij een AD zal kunnen binnenstappen zonder dat die even de wenkbrauwen zal fronsen... Dit vernam ik vandaag althans bij mijn AD.


[bericht gewijzigd door z3 op zaterdag 19 augustus 2017 13:50]

_____


  

  RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2017 RolexForum  hosted by Cyberserver