Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Dé online plek voor Rolex horloges
Catawiki

   

Ontdek Catawiki - Dé plek om online Rolex horloges te kopen en te verkopen

Waar koopt en verkoopt u online Rolex horloges? Bij het kopen wilt u er zeker van zijn dat u een echte Rolex van goede kwaliteit krijgt. Bij het verkopen wilt u er zeker van zijn dat uw horloge wordt aangeboden aan het juiste publiek. Online veilingplatform Catawiki kan helpen met beide zaken. Zij bieden wekelijkse horlogeveilingen aan die specifiek zijn gewijd aan Rolex en andere luxe merken. Zij maken gebruik van een team van 12 horloge-experts die elk ingediend horloge beoordelen en elke veiling zorgvuldig samenstellen.

Wat vindt u bij Catawiki?
Elke week worden er meer dan 2.500 horloges geveild in meer dan 30 verschillende veilingen, gewijd aan specifieke thema's, waaronder Rolex horloges en Rolex accessoires.

Voordelen
Voor kopers is Catawiki een geweldige plek om diverse horloges van over de hele wereld te vinden. Elke veiling wordt samengesteld door hun team van horloge-experts, zodat u elke week een kwalitatief hoogstaand aanbod kunt verwachten. Voor verkopers promoot Catawiki de producten op hun veilingen aan hun internationaal publiek. Elke maand bezoeken ongeveer 12 miljoen potentiële bieders Catawiki en dat aantal blijft groeien. Hun team van horloge-experts is altijd beschikbaar om eventuele vragen over een specifiek horloge op de veiling te beantwoorden, of om advies te geven over hoe u de beste resultaten bij een veiling kunt krijgen.

Bieden
Alle biedingen beginnen bij slechts €1, zelfs als het item wordt aangeboden met een reserve prijs!

Er zijn 2 soorten biedingen die u kunt plaatsen: handmatig en automatisch. Een handmatig bod verhoogt onmiddellijk het bod tot het bedrag dat u invoert. Sommige bieders gebruiken dit als onderdeel van hun biedstrategie. Een automatisch bod verhoogt het bod met de eerstvolgende minimale verhoging tot het gewenste bedrag is bereikt. Dit zorgt ervoor dat u de hoogste bieder blijft totdat uw maximum is bereikt.

Het enige wat u nodig heeft om te beginnen met bieden is een gratis account.

Verkopen
Horloges in Catawiki's veiling moeten eerst worden beoordeeld en goedgekeurd door hun team van horloge-experts.

Het aanbieden van objecten ter beoordeling door Catawiki experts is gratis. Dit proces wordt volledig online gedaan. U wordt gevraagd om een beschrijving en foto's van uw horloge ter beoordeling voor te leggen aan de deskundigen.

De belangrijkste criteria voor een item om toegelaten te worden tot de veiling, zijn dat het speciaal moet zijn en niet beschikbaar is in een doorsnee winkel. Elk item dat wordt toegevoegd aan de veilingen dient een minimum geschatte waarde van €75 te hebben, om de kwaliteit van de hoog te houden.

U kunt een reserve price instellen voor items met een hogere geschatte waarde. Dit is een minimumprijs die moet worden bereikt voordat het item verkocht kan worden. Als de reserve price niet wordt behaald aan het einde van de veiling, dan wordt het product niet verkocht en zijn er geen kosten voor u als verkoper.

Als er aanvullende informatie of aanpassingen nodig zijn, zullen de deskundigen contact met u opnemen. Als uw object geschikt is voor de veiling, zullen ze het goedkeuren en het zo snel mogelijk plaatsen in een aankomende veiling.

Nieuwe veilingen starten elke vrijdag en eindigen de week daarna op een vooraf bepaalde datum. Zodra uw Rolex is opgenomen in de veiling, wordt het bekeken door de miljoenen potentiële bieders die Catawiki bezoeken en is de spanning te voelen!

U kunt de spanning van het verkopen via Catawiki zelf ervaren door u hier te registreren en hun expertise in uw voordeel te gebruiken bij het online verkopen van uw Rolex.

Veiligheidsgaranties
Catawiki heeft een zeer veilige betaalmethode. Verkopers verzenden pas items als de koper heeft betaald, en de verkoper wordt vervolgens uitbetaald zodra het item is ontvangen. Dit zorgt ervoor dat de transactie veilig is voor iedereen, omdat geen enkele partij op hetzelfde moment het geld en horloge in bezit heeft.

U kunt de spanning van het kopen en verkopen van Rolex horloges op Catawiki meteen ervaren. Het enige wat u nodig heeft is een gratis account. Meld u aan en ervaar waarom Catawiki dé plek is om online Rolexen te kopen en te verkopen!

Ga naar de Rolex veiling van Catawiki._____


  

  RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2017 RolexForum  hosted by Cyberserver