Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / GMT Master II BLNR
z3

   

Op zoek naar een GMT Batman had ik enkele weken geleden geïnformeerd bij een paar AD's naar de leverbaarheid. Men zou mij op de hoogte brengen als er eentje zou binnenkomen.
Ik was aanvankelijk geïnteresseerd in een Hulk en werd bij één van de dealers uitgenodigd om er eentje vrijblijvend te komen bekijken en ook eventueel direct te kunnen aankomen. Er was toevalling ook een Batman aanwezig die door een klant was besteld en dus niet beschikbaar.
Mijn keuze is naar de laatste gegaan en heb de bestelling geplaatst mits betaling van een voorschot uiteraard. De leveringstermijn zou voor december worden, wat ik zelf niet zo erg vind.
Nu wil het toeval dat ik vandaag van een andere dealer een telefoontje krijg met de boodschap dat er een Batman binnen is en of ik nog geïnteresseerd ben. Gezien ik elders al een voorschot heb betaald kan dit voor mij dus niet doorgaan. Ik zou die best ook zelf kunnen halen en er wat winst op nemen gezien de onmiddellijke beschikbaarheid, maar dat ga ik niet doen.
Ik ben dus bereid, indien er hier iemand zou geïnteresseerd zijn in dit horloge, de gegevens van de AD door te geven per mail. Het gaat hier dus om een Batman die aan de officiële dealerprijs te bekomen is. Ik weet natuurlijk niet hoelang die daar nog zal blijven liggen..



_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver