Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Rolex Vraagbaak / Rolex 14060 staat snel stil
RotmR84

   

Quote:
Op maandag 09 oktober 2017 19:03 schreef Sjirk het volgende:
Hey Rotm84,

Ik herken dit wel, ik heb een keer een Rolex gekocht bij een mindere juwelier. Ik wist dit maar de staat en wijzerplaat waren precies wat ik zocht.
(Uiteraard vintage). Ik kreeg 12 maanden garantie en dacht naja prima. Het horloge liep ook niet goed en na 3 keer terug te zijn geweest met elke keer het verhaal dat hun horlogemaker dit had opgelost vond ik het wel mooi geweest en heb de garantie afgekocht. (voor bijna niks maar kon ik wel gebruiken bij een AD). Hup naar de AD en nu met AD garantie, servicepapieren weer helemaal top! Aan deze zogenaamde horlogemakers heb je niks. Met alle respect je brengt je BMW ook niet naar de garage om de hoek. Ze hebben vaak de expertise en apparatuur niet in huis. Koop bij een vertrouwd adres, op deze site vind je er genoeg ;-)

(DISCLAIMER: Ik weet het; de goede uitgesloten maar dit is mijn mening).

Succes met je keuze, Sjirk



Beste Sjiirk,

Bedankt voor je verhaal.
Ik heb nog de hoop dat het goed zal komen mag deze week het horloge weer ophalen dus ben benieuwd. Mocht het horloge weer snel stil liggen hoop ik dat ik mijn geld terug krijg, maar mocht dit niet het geval zijn zou ik het dus volgens jou ook kunnen afkopen. Ik heb namelijk ook 12 maanden garantie gekregen op het horloge.

Mvg RotmR84



_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver