Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Rolex Vraagbaak / Vraag over Deepsea
Barts27
Watch lover

   

Hallo allemaal,

Ik ben nieuw op het forum. Ik wil dit voorjaar mijn eerste Rolex gaan kopen. Na wat Panerai, Seiko en een IWC Big Pilot wil ik voor een Rolex Deepsea gaan. Een red Sea Dweller is nog een optie, maar ik ben niet zo van de cyclops. Voor het overige vind ik het wel een erg mooi model.
De Deepsea in het zwart is voor mij de classic en met mijn 20cm pols ook goed te dragen. Ik heb wat Panerai's die ongeveer dezelfde afmetingen hebben en die dragen voor mij super. Een IWC Big Pilot is ook geen kleintje dus ik ben wel wat gewend.
Ik wil voor een goede Deepsea gaan in mint conditie met alles erbij. Dus box, tags, crownguard, warrenty card ect. De hele santenkraam moet erbij want anders sla ik 'm over. Ik heb wel een vraag. Op Chrono24 en alle sponsors van deze site zie ik modellen voorbij komen van verschillende jaartallen. Ik zie wel wat de prijzen ongeveer zijn en wat een bepaald jaartal doorgaans kost, maar is het jaartal wel zo belangrijk? We hebben verschillende dials gehad op de Deepsea en ik vind de Mark I de mooiste dial, maar echt waarde hecht er niet aan. Ik ga in principe liever voor een jonger model dan een ouder model.

Kortom; kan je beter een model uit 2009 nemen die er top uit ziet en helemaal compleet is, dan een model uit 2015 die minder lijkt en minder compleet geleverd wordt?

Ik vind de foto's op de verschillende verkoop sites vaak erg matig. Slechte belichting en geen close-up of foto's van het complete aanbod. Een belichtingstent en een spiegelreflex camera met goede macrolens op statief lijkt me voor veel shops een goede investering voor de foto's.
Waar letten jullie op bij de foto's?

Dank je wel voor de tips.

Groet,

Bart



_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver