Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Aanwinsten / milgauss
Dave1250

   

Ik loop al maanden in mezelf te denken dat mijn Deepsea Blue er wel een broertje of zusje bij wil hebben. Nu had ik twee modellen op het oog: datejust2 of milgauss GV. Nu heb ik niks met datums(heeft mijn deepsea ook), dus het moest toch iets aparts worden: de Milgauss!!



Afgelopen week ben ik naar Griekenland geweest, en besloot dat dit meteen de kans was om even bij Gassan langs te wippen om half 5 s'morgens. Uiteraard vrij zenuwachtig of hij wel voorradig was stond ik daar als eerste klant.Meteen toen het rolluik openging stierde ik naar achteren, en daar lag hij stralend achter het glas: mijn Milgauss GV!! wat een pracht van een klok, zwaar onderschat, maar het verhaal achter de dubbele kast om de magnetische straling tegen te houden en vooral het groen getinte glas is uniek. Ik ben er trots op, en mijn Deepblue is blij dat hij er een vriendje bij heeft!!


[bericht gewijzigd door Peter op woensdag 06 juni 2018 15:44]

_____
Attachment: milgauss.jpg



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver