Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Aanwinsten / Wat je van ver haalt...
Seamaster
What time is it?

   

De verzendkosten vielen iets lager uit dan begroot en omdat ik in de buurt woonde ben ik, op afspraak, langsgegaan bij een verder anoniem pakhuis (groot) in het Westelijk Havengebied in Amsterdam om het pakketje op te halen. "Loop maar even mee. Iets te drinken?" In een aparte kamer kreeg ik de gelegenheid om de zending te inspecteren, blijkbaar iets wat ze vaker doen. In de hermetisch afgesloten verpakking die na het nodige priegelen toch open te krijgen was zat inderdaad alles wat beloofd was. Ook het serienummer correspondeerde netjes met de eerder ontvangen foto's. Mooi zo.

Weer thuis alles eens rustig uitgepakt en het horloge voor de eerste keer met zo'n 25 omwentelingen van de kroon van energie voorzien. Alles aan dit horloge is perfect afgewerkt. Het opwinden van het uurwerk, het verzetten van de datum en het instellen van de juiste tijd, alles gaat boterzacht/soepel.

Omdat dit horloge zijn dagen niet gaat slijten in een kluis heb ik voorzichtig alle stickers verwijderd, dat zijn er nog best heel veel. Met alle schakels én de diver extension is de band iets te lang voor mijn pols, maar gelukkig zitten de heren van Wesselink & Vreeker niet ver bij mij vandaan en ik heb daar de diver extension vakkundig laten verwijderen.

En nu ga ik eens een tijdje van deze nieuwe aanwinst genieten.





_____
Attachment: rolex3.jpg



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver