Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Gebruiker? / Nieuw hier
Bigrosa

   

Hallo forum leden,

Zal mij even voorstellen: Bigrosa is de naam en ik ben sinds 2,5 week
in het bezit van een nieuwe Submariner 116610LN uit mei 2018. Deze schitterende klok heb ik via Jan Klaas aangeschaft.
En lees regelmatig hier mee en nu maar eens aanmelden.

Begonnen in 1995 met een 18 k Omega de Ville 34mm, mijn trouwklokje.
Daarna een Breitling crosswind two tone 2001 met blauwe plaat en dito lederenband gehad, 11 jaar om de pols gehad.
Toen de Omega seamaster PO 45,5 mm met het 2500d uurwerk uit 2012 via Lexwatches aangeschaft, Lexwatches is ermee gestopt.

Afgelopen januari 2018 een nieuwe Omega speedmaster de "Original" met hesalite en compleet met de grote hutkoffer aangeschaft.
Deze maar 6 maanden gehad, had gewoon niet echt een klik ermee. Historisch gezien een topper maar ohoh de Rolex sub kriebelde echt heel erg , met dank aan leden van het horlogeforum...., wat werkt dat aanstekelijk zeg.

Nu de bezitter van een Rolex submariner 116610 LN, wat een geweldige klok is me dat zeg. 2,5 week geleden exact gelijk gezet en 16/24 uur om en s'nachts op z,n rug ...afwijking? niet hij loopt exact gelijk. Tijdens dragen (16 uur) een licht minimale afwijking in de min van nog geen halve seconde die hij s,nachts weer hersteld. Nog nooit een mechanische klok gehad die zo strak loopt. De Omega PO Seamaster 2012 deed een 0,5 seconden in de plus per 24 uur. En de Speedmaster een 2,5 seconde in de plus.
Afwerking van de Rolex is echt fenomenaal, de band en voornamelijk de sluiting met glide lock systeem vind ik echt het beste wat er te krijgen is, draagcomfort top en perfect afgewerkt. Ben een zeer tevreden drager en ga hopelijk lang van deze klok genieten.

gr Bigrosa


[bericht gewijzigd door Bigrosa op zondag 22 juli 2018 15:31]

_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver