Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Rolex prijzen
Dennis the Menace

   

Welkom in de wondere wereld van beschikbaarheid.

Waar zijn die tijden gebleven dat je een Sub voor 15% en soms nog een paar % meer onder list kocht bij een handelaar. Tegenwoordig is het list of erboven voor een Sub.

Nu gaan de Daytona's en Pepsi's maal 1,5.

Maar kan nog gekker. Vandaag heeft Nike de Off White Presto uitgebracht voor 150 euries en gaan nu op marktplaats voor 400 tot 600. Tuurlijk zijn het lagere bedragen maar het is wel maar 3 a maal 4. paar weken terug een ander model voor 140 uitgekomen nu op marktplaats zelfde laken en pak. En over de hoogtij dagen van de Yeezy nog maar te zwijgen.

En zo zullen er nog meer artikelen zijn waar het bij gebeurd.

Wat de gek ervoor geeft.



Even terug naar Rolex. Ergste vind ik nog van die verhalen die ik lees. Dat als je een populair model wilt Batman Pepsi Daytona noem maar op. Dat ze bij de AD zeggen koop eerst maar deze gouden, dan zetten we je op de wachtlijst voor de Daytona. Dat vind ik dus echt schandalig.

Vraag me af wat ze in Geneve ervan vinden. Aan de andere kant Rolex douwt de AD's vol met DJ, maar om een stalen sport model moeten ze smeken en dan nog krijgen ze nauwelijks geleverd. En dan komt er een handelaar binnen die koopt een emmer DJ's en krijgt die stalen modellen mee en daar betaal jij dan de hoofdprijs voor.

Zijn lekker bezig bij Rolex. Ik schets het misschien een beetje zwart wit maar het gebeurd wel.



_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver