Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Aanwinsten / Seadweller 43 Red
 
z3

   

Quote:
Op zaterdag 15 september 2018 09:24 schreef Watch Inn het volgende:
[...]

Goede zaak, zouden ze overal moeten doen!!


Wel, mijn idee daarover is eigenlijk hetzelfde. Ik heb helemaal niks tegen de grijze markt, integendeel, ik heb er ook al eentje gekocht en aan m.i. bijzonder goeie voorwaarden. Alleen, sommige van die heren overdrijven. Als men bijvoorbeeld voor een Pepsi 2018 het dubbele van de prijs vraagt, dan “vind ik”, dat dit er een beetje over is. Niet overdrijven hé, zegt men bij ons... En dat er personen zijn die daar hun business hebben van gemaakt, ok .., waarom niet, maar dan misschien een beetje temperen in die prijzen. Ik heb er al horen vertellen dat ze hun horloges zelf duurden moeten inkopen. Ik vermoed dan dat die exermplaren al een tweede keer van eigenaar zijn gewisseld als ze bij de grijze markt terecht komen. Maar waar of niet waar, dat laat ik in het midden. Het is een feit dat die markt nog steeds goed draait. Maar ik betwijfel of dit zo zal kunnen blijven. Sommigen zijn bezig hun eigen ruiten in te smijten vrees ik.
Ik had daar zelf een telefonisch onderhoud over met de klantendienst van Rolex Zwitserland. Ze zitten zelf heel verveeld met de uit de hand lopende situatie. En zij beweren er alles wat mogelijk is aan te doen om één en ander aan banden te leggen maar het is niet makkelijk zei men mij. Als een horloge is verkocht bij de AD, doet de nieuwe eigenaar ermee wat ie wil. Dat is zo.
Na hetgeen ik heb gezien in Monaco denk ik dus dat wie in een bepaalde toekomst via de grijze markt wil gaan, zal moeten tevreden zijn zonder stickers, zonder bescherming lunette, zonder karton omheen de groene doos en met een garantiebewijs op naam na controle van identiteitsdocumenten.
Dit gezegd zijnde wil ik hier zeker op niemands tenen trappen en ook niet de rekening van een ander maken.



_____
 Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver