Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Rolex Vraagbaak / Wat is er gaande?
AmsterdamVintageWatches

    

Hoi!
Dank voor jullie feedback op het filmpje. Zoals eerder iemand aangaf: Some love it, some hate it en dat begrijp ik zeker. Altijd interessant om de verschillen in meningen te zien en daar is een forum voor toch?

Mbt meneer die eenmalig gast was in onze winkel en daarop een oordeel baseert; verzoek ik om nogmaals langs te komen. Het gehele team probeert er voor horloge geïnteresseerden (niet alleen kopers maar ook liefhebbers) een feestje van te maken bij het langskomen. De ene keer slagen we daar beter in dan de andere keer, meestal gerelateerd aan de drukte. Gezien je er aanstoot aan nam dat ik zelf niet beschikbaar was (uw inziens te druk met mezelf bezig achterin de zaak) is het misschien handig om een afspraak in te plannen zodat ik gegarandeerd tijd kan vrijmaken. In mijn 80-urige werkweek (groot gedeelte daarvan klantgericht) laat ik zelf weinig aan toeval over en hou me aan een schema.

Dank voor het begrip en cheers!



_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver