Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Dealerervaringen / Van Wonderen Watches
vintage5513

   

Deze keer geen horloge gekocht, maar mijn eerste 'mooie' horloge verkocht, een Cartier Santos 100.

Ik heb een aantal winkels benaderd, maar die hadden om wisselende redenen geen interesse of reageerden uberhaupt niet. Bij Van Wonderen had ik gelijk een goed gevoel. Prettig contact via de mail, een goede prijs, helemaal top.

Ik zal niet ontkennen dat ik in eerste instantie een beetje verbaasd was over de locatie van Van Wonderen. Maar de hartelijke ontvangst en de uitleg van Simon gaven gelijk een vertrouwd gevoel. Ik vind het knap hoe twee jonge gasten op relatief korte termijn zo'n mooi concept hebben weten neer te zetten.

Ik ben zelf niet zo geinteresseerd in moderne horloges, maar mensen die dit wel zijn, kan ik Van Wonderen zeker aanbevelen. What you see is what you get, vriendelijk, eerlijk, zakelijk correct en veel bang for your buck.

Simon en team: van harte bedankt!



_____
Refz

   

Quote:
Op donderdag 06 december 2018 08:24 schreef vintage5513 het volgende:... Ik zal niet ontkennen dat ik in eerste instantie een beetje verbaasd was over de locatie van Van Wonderen....


Klopt het dat zij in hetzelfde pand van Used Products in Purmerend zitten?



_____
114060 - 116520 - 126334
Doe die smartphone weg en ga uiterst rechts rijden...

vintage5513

   

Yes, vooralsnog wel. Vanuit die winkel zijn ze begonnen met horloges. Ze zijn wel op zoek om op termijn naar een andere locatie te gaan, maargoed, dat vergt natuurlijk een forse investering.



_____


  

  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2020 RolexForum  hosted by Cyberserver