Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Miljoenenbuit: Inbraak bij Burger
Refz

   

Miljoenenbuit: dieven stelen peperdure horloges bij juwelier



Bij een exclusieve juwelier aan de Platielstraat in Maastricht hebben inbrekers 150 peperdure horloges gestolen met een totale waarde van 1,3 miljoen euro.

Dat zegt eigenaar Alfred Burger tegen L1.

Ladder
De inbrekers hebben in de nacht van maandag op dinsdag toegeslagen in zijn winkel. Volgens de gedupeerde juwelier heeft een gemaskerd inbrekersduo een ladder tegen de gevel geplaatst. Vervolgens zijn ze via de bovenverdieping naar binnen geglipt.

Peperdure horloges
Het tweetal heeft in korte tijd de winkel overhoop gehaald en 150 horloges buitgemaakt. "De waarde van de horloges bedraagt 1,3 miljoen euro", zegt Burger. "Van de gestolen horloges zijn 60 exemplaren zelfs zeer exclusief. Dit zijn unieke horloges."

Beloning
Van de daders ontbreekt elk spoor. "Er zijn bewakingsbeelden waarop ze goed te zien zijn. Deze beelden heeft de recherche al voor verder onderzoek", zegt hij. Verder denkt Burger er ook over na om een beloning van 10.000 euro uit te loven voor de gouden tip die naar de inbrekers leidt.

Reactie politie
De politie wil de inbraak niet bevestigen omdat de voorlichters vanwege de kerstdagen piketdienst draaien. "Dit is voor ons geen calamiteit", aldus een woordvoerder. De politie komt donderdag met meer informatie.

Bron: klik hier



_____
114060 - 116520 - 126334
Doe die smartphone weg en ga uiterst rechts rijden...




  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver