Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Dealerervaringen / Ervaringen David Collection Antwerp
Hans Wilsdorf
aftermarket=replica

   

Er zijn geen reacties gekomem. Dus zal mijn ervaring delen.
Heb afgelopen weekend mijn nieuwe aankoop opgehaald in Antwerpen. Ontvangst was helaas niet best. We hebben bijna een uur moeten wachten tot hij zelf aanwezig was bij de winkel. De winkel is gelegen in een winkelcentrum en deze was gesloten. We kregen de instructie om via een parkeergarage naar een andere ingang te lopen waar hij ons zou opwachten. Baalde er flink van..3 pogingen om de juiste ingang te vinden door verlaten parkeergarages met een groot bedrag contant geld. Hij zelf bleef er laconiek onder. Uiteindelijk horloge bekeken. Zou een full set zijn volgens de advertentie op chrono..NL geleverd.
Maar er mist een ovrdoos.. moest hij even opzoeken.. oh en het beschermende karton wat daarover gaat. Zou hij ook even opzoeken. Bezelprotector? Zat er ook nog niet in.
Afrekenen toen maar. Hij nam het gehele contante bedrag naar achter om te tellen. Wat mij betreft was daar dus geen discussie meer over mogelijk. Ik had het 3x geteld en nu het eenmaal uit zicht was besloot ik er geen woorden meer over te accepteren. Horloge ws prima. Nieuw in de stickers. Eenmaal thuis probeerde ik het om te doen. He...dat is gek. Ik hoefde er geen schakels uit te halen. Bij navraag hier op t forum bleken er 2 schakels te missen. Na veel discussie vandaag eindelijk 2 schakels ontvangen.
Aanrader deze handelaar? Nee ik zou er zeker niet opnieuw kopen.



_____
aftermarket=replica



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver