Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Tutti Frutti / Het horlogevirus is besmettelijk
Weel240
Beauty is in the eye of the beholder

   

Of het horlogevirus erg besmettelijk was vroeg een vriend laatst aan m'n jongste zoon, "wat dacht je met zo'n vader" was zijn reactie met een grote grijns op z'n gezicht, kijkende naar de nieuwe aanwinst om zijn pols. Een paar dagen eerder, een voicemail op m'n mobiel, "Hoi Pa, ik ga kijken voor een nieuw horloge, heb je zin om mee te gaan?".

Het antwoord laat zich raden en vrijdag 22 februari reden we richting Rijnsburg om bij Precision Watches op afspraak naar enkele Tudor Black Bay's te gaan kijken. Mooie stoere horloges, de Black Bay's zijn Tudor toppers, alleen de vonk sloeg bij zoonlief niet over, geen klik met deze fraaie Zwitserse uurwerken. Met dank aan Precision Watches voor de dikke Duitstalige Uhren catalogus stapten we in de auto richting Haarlem, een stad met een paar zeer goede juweliers.

Aan het eind van de Barteljorisstraat bevind zich de juwelier F.J. Driessen, een adres waar ikzelf ooit eind jaren tachtig een Fortis Flieger kocht, toen ongeveer net zo oud als mijn zoon nu is, een déjà vu momentje zal ik maar zeggen. Binnengekomen werden we ook hier prima ontvangen en na enkele Longines uit de Master serie, lag er een nieuwe 60-jarige klassieker op tafel, de Speedmaster van Omega en ik zag bij mijn zoon een heel herkenbare reactie, eentje van 'die wil ik'. De prijs lag boven budget en na wat water in de wijn van beide kanten werd de koop gesloten.

Niet veel later liepen twee zeer tevreden jongentjes richting de grote markt voor een lunch om deze nieuwe aanwinst te vieren. Onbewust kwam de vraag wat het verschil is tussen een man en een jongetje bij me naar boven, het antwoord weten jullie vast wel; dat is de prijs van z'n speelgoed! Voor de volledigheid een foto van de nieuwe tutti frutti:


_____
Attachment: 20190223_183925.png
Hans Wilsdorf
aftermarket=replica

   

Leuk verhaal!
Hou oud zijn de jongens?_____
aftermarket=replica
Peter

   

Mooi verhaal en een prachtig horloge_____
6,4 ft=1,95m
Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald.
Weel240
Beauty is in the eye of the beholder

   

Quote:
Op maandag 25 februari 2019 07:17 schreef Hans Wilsdorf het volgende:
Leuk verhaal!
Hou oud zijn de jongens?

De jongentjes zijn 30 en 62_____
Aerschtuner

   

Heel cool!_____
Fred

   

Momenten om te koesteren................._____
EedeJee

   

Mooi verhaal! Fijn als je je passie kan doorgeven en delen._____
Jan Klaas
JK WATCHSTORE

    

Van harte!! mooi verhaal
gr JKRolext
Ted

   

Nice en herkenbaar!_____
Marielle

   

Leuk om te lezen en van harte met deze topper_____
"Als je alles hebt, is niets meer iets waard"


  

  RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2020 RolexForum  hosted by Cyberserver