Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Tutti Frutti / Het horlogevirus is besmettelijk
Weel240
Beauty is in the eye of the beholder

   

Of het horlogevirus erg besmettelijk was vroeg een vriend laatst aan m'n jongste zoon, "wat dacht je met zo'n vader" was zijn reactie met een grote grijns op z'n gezicht, kijkende naar de nieuwe aanwinst om zijn pols. Een paar dagen eerder, een voicemail op m'n mobiel, "Hoi Pa, ik ga kijken voor een nieuw horloge, heb je zin om mee te gaan?".

Het antwoord laat zich raden en vrijdag 22 februari reden we richting Rijnsburg om bij Precision Watches op afspraak naar enkele Tudor Black Bay's te gaan kijken. Mooie stoere horloges, de Black Bay's zijn Tudor toppers, alleen de vonk sloeg bij zoonlief niet over, geen klik met deze fraaie Zwitserse uurwerken. Met dank aan Precision Watches voor de dikke Duitstalige Uhren catalogus stapten we in de auto richting Haarlem, een stad met een paar zeer goede juweliers.

Aan het eind van de Barteljorisstraat bevind zich de juwelier F.J. Driessen, een adres waar ikzelf ooit eind jaren tachtig een Fortis Flieger kocht, toen ongeveer net zo oud als mijn zoon nu is, een déjà vu momentje zal ik maar zeggen. Binnengekomen werden we ook hier prima ontvangen en na enkele Longines uit de Master serie, lag er een nieuwe 60-jarige klassieker op tafel, de Speedmaster van Omega en ik zag bij mijn zoon een heel herkenbare reactie, eentje van 'die wil ik'. De prijs lag boven budget en na wat water in de wijn van beide kanten werd de koop gesloten.

Niet veel later liepen twee zeer tevreden jongentjes richting de grote markt voor een lunch om deze nieuwe aanwinst te vieren. Onbewust kwam de vraag wat het verschil is tussen een man en een jongetje bij me naar boven, het antwoord weten jullie vast wel; dat is de prijs van z'n speelgoed! Voor de volledigheid een foto van de nieuwe tutti frutti:






_____
Attachment: 20190223_183925.png



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver