Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Rolex Vraagbaak / Sea-Dweller 16600 - 1995
RONO

   

Ik hoop dat iemand mij kan helpen met de volgende vraag. Heb een Rolex Seadweller op het oog uit 1995 - Tritium uitvoering. Achterzijde van horloge is gegraveerd echter het zwarte is eraf dus je ziet enkel de gravering, zou dit kunnen komen door gebruik en is dit gebruikelijk. Verder is enkel de minuten wijzer in het verleden vervangen door een wijzer uitgevoerd Super-Luminova.
Verder zijn al de papieren aanwezig. Vraag is nu of deze horloge als een Vintage horloge aangeduid kan worden en of bovenstaande nadelig zijn voor de waarde ontwikkeling. Zie het horloge als een investering maar wil hem ook gaan dragen.
Alvast bedankt.



_____
RONO
3186
rolex forever

   

Beste,
Er gaat natuurlijk niets boven orgineel, nu is t een tritium klok met luminova onderdelen,denk dat dat de prijs flink zal drukken, althans zo als ik er naar kijk.
Wens je veel wijsheid, beslissen moet je zelf doen, groet.



_____
LEEF JE DROOM.
Sjirk

   

Beste RONO, als je de vraag stelt weet jij eigenlijk al het antwoord. Bij twijfel niet doen, ik weet zeker dat deze niet bij een goede dealer vandaan komt en dat de prijs hier ook naar zal zijn. De volgende die deze klok van jou gaat kopen heeft exact dezelfde vraag. Mijn voorstel zoek naar een betere. Groetjes Sjirk



_____
D-FCU
Local-Time.nl

   

Alleen de minutenwijzer vervangen....
Weet niet wie daar aan gesleuteld heeft, maar dat is geen topper geweest zeg maar...



Forrestx
16600

   

Afblijven...

Als je hem koopt zul je er wss geen verlies op lijden...afhankelijk van wat je ervoor betaald natuurlijk...

Maar als er 1 wijzer van de 3 vervangen in door Hobby Bob krijg ik meteen een beeld van een rond gepolijste kast...klopt de bezel, klopt de plaat, de band? Hoe is het uurwerk dan...?



_____
Rookworst zonder R is ook worst...
RONO

   

Vorige horloge niet gekocht mede ook door advies van jullie.
Heb nu een Seadweller uit 1994 op het oog Tritium, volledig origineel inclusief alle papieren en box. Enige ontbrekende is het anker. Zien jullie dit met jullie ervaring als een horloge dat de komende jaren in waarde gaat stijgen?
Vraagprijs is Eur 8400,--




_____
RONO
Sjirk

   

Hey RONO,

Ik ben een beetje afgestapt van doos en papieren.., maar ieder zijn ding. Ik geef veel meer om de conditie, liever een hele strakke zonder doos en papieren dan een mindere met. Horloge zal komende jaren wel wat stijgen maar ik denk niet meer of minder dan een andere (vintage) Rolex. daarbij waardestijging... stel je maakt een keer een flinke val (motor / kroeg / onhandigheid) dan kun je met een beetje pech je hele waardestijging wel vergeten. Dus staar je er niet blind op.. gewoon lekker dragen en genieten is mijn advies, (veel geld verdienen, ga naar de beurs)..

Groeten Sjirk



_____
Vinzzzz

   

Losse ankertjes kun je nog wel vinden als je wilt.
Als je hem alleen wilt kopen om er geen geld op te verliezen zou ik het niet doen.

Gr.,
Vinzzzz



_____
RONO

   

Dank je wel voor je bericht. Heb de horloge net zien lopen en de beating error en afwijking waren ver binnen de Rolex spec. Ga hem kopen, dragen en van genieten. Zodra hij binnen is zal ik een post plaatsen.



_____
RONO



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver