Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Gebruiker? / New Kid in Town
MarcWatch
Marc

   

Beste Rolex liefhebbers,

Hierbij wil ik me voorstellen, mijn naam is Marc (MarcWatch).
Ben 49 jaar oud en kom uit Badhoevedorp. Heb een dochtertje van 10 jaar.

Horloges zijn mijn lust en last in mijn leven. Waarom lust omdat ze zo verdomde mooi kunnen zijn. Waarom last omdat ik er altijd weer een nieuwe of andere bij wil. (funds)

Goed als ik moet opnoemen wat ik heb gehad ga ik het even beperken tot de grote merken: Als eerste een Breitling Chrono toen ik 21 jaar was gekregen voor slagen studie. God wat was ik blij en wat was/is die mooi. Heb deze 15 jaar onafgebroken gedragen, behalve tijdens de services beurten natuurlijk niet, en kreeg toen de kriebels van het ons aller geliefde merk Rolex. Het werd een Datejust 1970 (mijn bouwjaar) met blauwe plaat en ju band. Heerlijke klok veel gedragen maar toch wat sportiviers gezocht na drie jaar. Het werd de Explorer 2 helemaal verlieft op wat een klok, 10 jaar later voor leuke winst verkocht.

Wel ja toen brak er een periode van veel flipperen aan, van Omega naar Tag Heuer, Ebel, Alpine, Oris naar een Tudor BB 58.
Deze had ik net een maand en toen kreeg ik door een kennis die een explorer 1 39mm Mk2 droeg een soort absoluut besef dat dit mijn horloge moest worden voor de rest van mijn leven. Nou de BB58 was binnen 2 dagen verkocht en dag later een 2018 Rolex Explorer 1 mk2 gekocht van een aardige jonge uit het oosten van het land.

Ik hoop dat jullie net zo genieten van dit merk als ik maar dat zal heus wel want anders was je hier niet




[bericht gewijzigd door Marielle op vrijdag 04 oktober 2019 14:53]

_____
MarcWatch
Attachment: IMG_1641.jpg
MarcWatch
Marc

   

Help hoe krijg ik de foto in het bericht



_____
MarcWatch
Marielle

   

Welkom hier



_____
"Als je alles hebt, is niets meer iets waard"
Sjors BLNR

   

Welkom! Prachtig horloge hoor, die Explorer I. Ik draag die van mij iedere dag



_____
126710BLRO
214270
Bobbe

   

Quote:
Op vrijdag 04 oktober 2019 14:25 schreef MarcWatch het volgende:
Help hoe krijg ik de foto in het bericht

Welkom.

Zo dus:Hoe post ik een plaatje?

Als je de smilie met het fototoestel kiest, of handmatig de code typt in je bericht dan verschijnt straks het plaatje in beeld op de plaats waar je nu hebt geplaatst. Onderaan een post of reply staat een vakje "Bijlage". Met bladeren kun je het plaatje op je harde schijf zoeken en daarna kun je het posten. Het plaatje mag maximaal 2MB zijn anders krijg je een foutmelding. Verklein dan het plaatje tot < 2MB en probeer het opnieuw. Een handige site om je foto's te verkleinen is bijvoorbeeld deze.
Linken kan ook: Er wordt vanuit gegaan dat de afbeelding dan al ergens op internet staat. Open deze afbeelding en kopieer de locatie van de afbeelding(URL). Zet vervolgens in je bericht en zet de locatie(URL) van de afbeelding tussen deze twee . Als je nu je reactie plaatst, zal de afbeelding zichtbaar worden.

LET OP: Als je een foto upload die je niet zelf hebt gemaakt, zorg dan ALTIJD dat je toestemming hebt van de desbetreffende fotograaf! Foto's kunnen verwijderd worden en eventuele auteursrechtenclaims worden doorgestuurd naar de postende gebruiker.



_____
Peter

   

Welkom en mooi horloge



_____
6,4 ft=1,95m
Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald.
Hans Wilsdorf
aftermarket=replica

   

Klassieker!



_____
aftermarket=replica
Sjirk

   

Welkom en mooie klok!



_____
3186
rolex forever

   

GENIET....



_____
LEEF JE DROOM.
Jan Klaas JK Watchstore

    

Welkom




gr JK



SUB73
Qua Patet Orbis

   

Welkom, ook bij de EX I club



_____
Life is short, don't lose time!



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver