Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / New vs Old
Tom.

   

Quote:

Ik begin toch langzaam wel een beetje af te haken..

Helemaal mee eens.

Al van jongs af aan horlogeliefhebber. Jaar of tien geleden m'n eerste Rolex gekocht (en in de loop der jaren nog wat meer). In die tijd verschilde de prijs een beetje per model, sommigen kon je via de handel iets onder list krijgen, populair spul zoals recent aangekondigde modellen en de Daytona ging boven list weg en hadden een wachtlijst. Dat je er een beetje moeite voor moet doen en ze de markt niet overspoelen is prima. Het zorgt voor een goede restwaarde, dus je profiteert er ook van. Dat vind ik mooi meegenomen, maar het is mij daar nooit om te doen geweest.

De laatste jaren is het gekkenwerk. Hoop lui die helemaal niks met horloges hebben lijken het als belegging of via kut vloggertjes ontdekt te hebben met absurde prijzen tot gevolg. Ik vind het niet erg dat m'n collectie daardoor in prijs is gestegen, maar uiteindelijk gaat het mij helemaal niet om het geld. Ik vind klokjes leuk, lees er graag over, verdiep me erin en wil zo af en toe wat nieuws kopen. En iets kopen voor normaal geld gaat niet meer. De AD staat tegen je te liegen dat ze weinig binnenkrijgen, ondertussen gaat alles gaat er gewoon via de achterdeur uit.



_____
2010 Kruidvat True Spirit nikkelvrij quartz uurwerk



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver