Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Aangeboden / Rolex verzekering
Alexander-Honias BV

    

Ben je op zoek naar een kostbaarhedenverzekering voor je Rolex?

Uit eigen ervaring weten wij dat het lastig is om een Rolex te verzekeren. Er is vaak de verplichting om een inboedelverzekering of om een heel pakket af te sluiten. Dat is voor deze kostbaarhedenverzekering niet nodig. De kostbaarhedenverzekering die wij aanbieden kan los afgesloten worden.

De premie voor één horloge is 2,5% van de verzekerde som (standaard Werelddekking). Als er meerdere horloges verzekerd worden dan is de premie 1,9% voor een Europadekking (excl. voormalig Oost-Europa) of 2,25% voor een Werelddekking.

Genoemde premiepercentages zijn exclusief 21% assurantiebelasting en poliskosten. Wij maken graag een vrijblijvende offerte.

Tot een verzekerde som van € 15.000,- zijn er geen beveiligingseisen van toepassing.

De meest gestelde vragen tref je hieronder aan. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Met vriendelijke groeten,

Alexander Niezen Honias B.V.
IJzertijdstraat 13
9531 RA Borger

E-mail: alexander@honias.nl
Telefoonnummer: 0599-211986

Meest gestelde vragen;

Vraag: wat wordt er bij totaal verlies uitgekeerd? De listprice, aankoopwaarde of marktwaarde?
Antwoord: de aankoopwaarde is de grondslag voor de verzekering. Dus heb je een Rolex voor de listprice aangekocht, dan is dit de verzekerde som. Mocht je het horloge met een premium hebben gekocht, dan is dit de verzekerde som. Het aankoopbedrag is ook het verlies in geld uitgedrukt.

Vraag: kan ik mijn Rolex ook voor een hoger bedrag verzekeren?
Antwoord: als het horloge meer waard is geworden, dan kun je uiteraard het horloge laten taxeren en de getaxeerde waarde verzekeren. Anders blijft het uitgangspunt de aankoopwaarde.

Vraag: ben ik direct verzekerd?
Antwoord: het acceptatieproces vind volledig handmatig plaats en neemt enige tijd in beslag. Pas nadat de maatschappij het risico heeft geaccepteerd is er dekking.

Vraag: hoe kan ik een verzekering aanvragen en wat moet ik aanleveren?
Antwoord: het aanvraagformulier kan per e-mail worden opgevraagd. Om de verzekering te kunnen aanvragen, hebben wij nodig, een volledig ingevuld en ondertekend aanvraagformulier, een aankoopbewijs of taxatierapport, een foto van de voor- en achterkant van de garantiepas en een foto van het horloge in de doos.

Vraag: kan ik de premie ook per maand betalen?
Antwoord: alleen jaarbetaling is mogelijk_____


  

  RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2020 RolexForum  hosted by Cyberserver