Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Rolex voor list price in beeld?
Isaac

   

Beste mensen, ben benieuwd of er forum leden zijn die onlangs een Rolex voor list price hebben kunnen aanschaffen. De wachtlijsten zijn volgens mijn bronnen nog steeds heel erg lang, als je al op de lijst kan komen. Door de te verwachten recessie en de prijsdruk op de resell markt, wordt het steeds waarschijnlijker dat een deel van de gereserveerde kopers van Rolexen gaan afhaken(?). Hoe waarschijnlijk is het dat we binnen nu en 6 maanden specifieke Rolex modellen als de DJ36 of DJ41 staal weer in stores kunnen aantreffen zonder "exhibition only" kaartje? Ben benieuwd wat jullie denken.


[bericht gewijzigd door Isaac op donderdag 27 oktober 2022 10:33]

_____
Isaac

   

_____
3186
rolex forever

   

Zolang er nog overal EXIBITION ONLY in de vitrines staat is het kijken,kijken niet kopen

De enigste die ECHT antwoord op je vraag kan geven is ROLEX zelf, maar ja dat gaat niet gebeuren.verder weet niemand hoe het verloop gaat.tis & blijft onrustig id wereld, Blijft over een forum sponsor,aanbod is prachtig !!!!!

Succes._____
LEEF JE DROOM.
Jan Klaas JK Watchstore

    

Exibition only, in mei 2018 was dit ( zie attechment ) nog het verkoop advies van uit Rolex Zwitserlandgr JKChips

   

Ik hoop dat de normale prijzen weer gauw van kracht zullen zijn. Je ziet toch al enige demping in de veel te hoge prijzen.
Het blijft natuurlijk ook niet normaal dat er bij de officiële dealer niks te krijgen is maar de lijst op dit forum met te koop aangeboden wordt alleen maar langer._____
Als tijd geld is, hoe arm ben je dan als je géén tijd hebt
3186
rolex forever

   

Hopen mag altijd!!!!

of t idd gaat gebeuren is een tweede,

Fijne dagen_____
LEEF JE DROOM.
Jan Klaas JK Watchstore

    

Ik denk dat het wel gaat gebeuren met onder andere de Datejust dames en de 36mm en de Datejust 41 126300, de Airking, de Explorer II, en de Deepsea black.
gr JK


[bericht gewijzigd door Jan Klaas JK Watchstore op dinsdag 27 december 2022 12:47]
  RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2023 RolexForum  hosted by Cyberserver