Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Aangeboden / Verzekering voor je Rolex
Alexander-Honias BV

    

Het is lastig om je Rolex te verzekeren. Veel maatschappijen verzekeren geen dure horloges en meestal geldt ook de verplichting om een inboedelverzekering of een heel pakket bij dezelfde maatschappij onder te brengen. Deze kostbaarhedenverzekering kan alleen maar los afgesloten worden.

De premie is 2,5% + assurantiebelasting voor een Werelddekking. Bijvoorbeeld waarde Rolex 9.000 premie 272,25 per jaar. Worden er meerdere horloges verzekerd dan is de premie iets lager en is een Europadekking ook mogelijk.

Tot een verzekerde som van 15.000 worden er geen beveiligingseisen gesteld. Daarboven tot 25.000 is goed hang- en sluitwerk vereist. Het is uiteraard ook mogelijk om hogere bedragen te verzekeren.

Is je Rolex meer waard geworden? Wij adviseren dan om je Rolex te laten taxeren. Voor taxaties werken wij samen met Edwin Schepers van Schepers Taxaties en Waarderingen. Onze klanten krijgen korting op het taxatietarief. Edwin taxeert in heel Nederland.

Wil je een offerte of meer informatie? Neem dan contact op.

Alexander Niezen
Honias bv

E-mail: alexander@honias.nl
Telefoonnummer: 0599-211986
Mobiel: 06-42404044_____  RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

Copyright 2006-2023 RolexForum  hosted by Cyberserver