Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Aangeboden / Rolex GMT-Master 126720VTNR 2022 Sprite
JD Watches

   

Toen Rolex in 1958 voor het eerst een linkshandige GMT creŽerde, werd het de meest gewilde en waardevolle GMT ooit geproduceerd. Zal de nieuwe GMT-Master II 'Sprite', gezien de uiterst beperkte productie en de geruchten dat hij maar een jaar gemaakt zal worden, hetzelfde pad bewandelen?

Een heel gaaf (en dapper) concept en persoonlijk nog beter, deze gloednieuwe GMT-Master II ref. 126720VTNR heeft een levendige groen-zwarte Cerachrom-ring met 24-uurs schaalverdeling, perfect gecomplimenteerd door zijn extra groene 'GMT'-wijzer, die wordt gebruikt om de tweede tijdzone weer te geven. Rolex zelfopwindend dual-time kaliber 3285, waterdicht tot 100 m en gemonteerd op zijn sportieve gepolijste Oyster-band met middenschakel, met zomer-/winterafstelling.

Brand Rolex
Model GMT-Master
Reference number 126720VTNR
Movement Automatic
Case material Steel
Bracelet material Steel
Year of production 2022
Condition Worn
Scope of delivery Original box, original papers
Gender Men's watch/Unisex

23950,-

Ons doel is om horloges van hoge kwaliteit te leveren tegen handelsprijzen. We geven je graag gratis vriendelijk advies, zonder enige aankoopverplichting. Het kopen van een luxe horloge, nieuw of geliefd, kan een ontmoedigende ervaring zijn. Het is absoluut noodzakelijk dat onze klanten ons kunnen vertrouwen en zich veilig voelen als ze bij ons betrokken zijn.

We zijn gevestigd in Amsterdam voor klanten om horloges te bekijken,

Mocht u interesse hebben in een bepaald horlogemodel of merk dat u niet kunt zien, dan staan we voor u klaar om u te helpen deze voor u te vinden. Voor contact via e-mail op: info@jd-watches.nl of rechtstreeks op +31655566658


www.jdwatchesnl

_____
jhansma  RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver