Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Aangeboden / Rolex Skydweller 42mm White Dial 2023
JD Watches

   

Deze 42 mm Sky-Dweller van 18 kt goud en staal met een witte 'soleil'-wijzerplaat is de technisch meest geavanceerde complicatie in de line-up van Rolex.

Het geeft een jaarkalender weer (één keer per jaar aangepast), plus een 24-uurs GMT-schijf, met & datumvenster op 3. De massief geelgouden 'Ring Command'-bezel bedient het Calibre 9001 automatische uurwerk met een simpele draai, voor gemakkelijke aanpassing van de tijd & datum. Waterdicht tot 100 meter.

Brand Rolex
Model Skydweller 42
Reference number 326933
Movement Automatic
Case material Gold/Steel
Bracelet material Gold/Steel
Year of production 2023
Condition Unworn
Scope of delivery Original box, original papers
Gender Men's watch/Unisex

23000,-

Ons doel is om horloges van hoge kwaliteit te leveren tegen handelsprijzen. We geven je graag gratis vriendelijk advies, zonder enige aankoopverplichting. Het kopen van een luxe horloge, nieuw of geliefd, kan een ontmoedigende ervaring zijn. Het is absoluut noodzakelijk dat onze klanten ons kunnen vertrouwen en zich veilig voelen als ze bij ons betrokken zijn.

We zijn gevestigd in Amsterdam voor klanten om horloges te bekijken,

Mocht u interesse hebben in een bepaald horlogemodel of merk dat u niet kunt zien, dan staan we voor u klaar om u te helpen deze voor u te vinden. Voor contact via e-mail op: info@jd-watches.nl of rechtstreeks op +31655566658


www.jdwatchesnl

_____
jhansma  RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver