Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / All aboard! Basel 2017!
 
Allermooiste Sub
116619LB

   

Op een aantal buitenlandse fora wordt al gesuggereerd dat de SDK4000, na Basel 2017, niet meer leverbaar zal zijn. Iets wat ik niet geloof. Rolex zal ongetwijfeld iets doen met de Dweller aangezien dit jaar het 50 jarig jubileum wordt gevierd. Zal net zoiets worden als wat ze met de Deepsea Blue hebben gedaan. Die met de zwarte dial loopt ook nog altijd door. Zo blijft de D-Blue exclusief.

Voel de bui nu al hangen. Nieuwe Dweller met alleen een dial verandering voor rond de €10.250 list, zo niet meer. Misschien krijg je er voor die prijs dan wel een leuk boekie met een stukje geschiedenis bij . Gaat weer grof bovenlist voor betaalt worden .

Verder blijft het wachten nog altijd op de stalen coke. Zou leuk zijn, maar of die ook echt in SS komt betwijfel ik. Datejust II terugbrengen in proporties behoort ook tot de mogelijkheden na wat ze gedaan hebben met de day-date. Alhoewel ik voor mezelf de 41 mm een uitstekende maat vind .

Bij Rolex weet je het maar nooit. Doen toch precies wat ze zelf willen. Zo zouden ze b.v.b. genoeg nieuwe Daytona's uit kunnen leveren, maar dat doen ze ook niet. Willen geen geld verdienen daar



_____
"Beter spijt krijgen van de dingen die je doet, dan spijt krijgen van de dingen die je hebt gelaten"
 Dit topic is 7 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver