Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Even glas vervangen..pfffff.
 
Rob19

   

Als je het uit zakelijk oogpunt bekijkt is het volgens mij appels met peren vergelijken.

Deze meneer die voor 350€ een beurt geeft is ex B.T.W. anders zeg je niet doe maar 300€ dus waarschijnlijk gaat een gedeelte zwart, een ZZPer.

Heetman heeft een aantal personeelsleden in dienst die iedere maand hun salaris krijgen of er veel of weinig omzet is. De lokatie van de winkel is op een A locatie namelijk de lijnbaan en niet ergens driehoog achter op Rotterdam Zuid.

De vaste kosten bij Heetman zijn een stuk hoger als de ZZPer. Als de ZZPer ziek is of op vakantie gaat is er geen omzet. Als de personeelsleden bij Heetman ziek zijn moet Heetman dit maximaal twee jaar doorbetalen, vakantiedagen rond de 25 moet heetman per personeelslid betalen.

Ik kan zo nog een tijdje doorgaan. Ieder forumlid die een financieel economische achtergrond heeft snapt dat en weet hoe hoog de vaste kosten zijn. Daar moet een bepaalde omzet tegenover staan anders kan Heetman de zaak wel sluiten.

Mijn ervaring bij Heetman is zeer goed, men neemt er de tijd voor je en het personeel is er heel deskundig en zeer vriendelijk, zoals alle roterdammers zijn.



_____
 Dit topic is 3 pagina's lang: 1 2 3



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver