Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Rolex Vraagbaak / Tijd voor een beurtje
 
Martijn vd V
Martijn

   

OK Guys, afgelopen zaterdag mijn Submariner 14060M opgehaald in Brussel.

Heel verhaal. Zoals eerder geschreven had ik hem naar Brussel gebracht voor een service beurt. Omdat je bij Benelux Service Centre alleen op afspraak kon komen, horloge achtergelaten bij de Rolex boutique en die hebben hem opgestuurd naar Benelux Service Centre. Ik zat eigenlijk te wachten op een offerte tot ik ineens werd gebeld dat ik mijn horloge kon komen ophalen. Ik vroeg: ''hebben jullie naast de service beurt ook het glas en bezel inlay vervangen''? ''Nee'' zeiden ze. Dat was niet de opdracht.... Ik zei: '' Jamaar daar zitten toch zichtbare krasjes op''.....Zucht... Op mijn verzoek is dat alsnog gedaan.

Het horloge ziet er werkelijk als nieuw uit. Ongeloofelijk. Band en kast zijn prachtig. Qua dikte van lugs etc zie ik niet dat er iemand aan heeft gezeten.



Kosten vielen ook reuze mee. Service beurt is 750 euro (dat hadden ze me van tevoren verteld). Ze hadden me niet verteld wat een glaasje en inlay kost dus ik was voorbereidt op het ergste. Was in totaal 130 euro! keurig dus.

Ik zal nog proberen foto's te plaatsen.



_____
Martijn
 Dit topic is 3 pagina's lang: 1 2 3



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver