Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Hoe moet het nu verder met de SD4K
 
Allermooiste Sub
116619LB

   

De prijzen van de SD4K zullen, gezien de nieuwe ontwikkelingen en komst van de 126600, in de toekomst zeker stijgen. Dat is iets waar je op kunt wachten lijkt mij.

Ondanks dat ik er zelf totaal geen probleem mee heb dat er nu o.a. een cyclops op de nieuwe Dweller zit (ben fan van de cyclops), vind ik het toch jammer dat Rolex tot deze stap is overgegaan. Juist door geen datum vergroting aan te brengen maakte dat juist het onderscheid en maakte de klok uniek en opzichzelfstaand. Ik kan me dan ook heel goed voorstellen dat de echte Dweller fans hier flink van balen.

Zo zou ik er zelf niet aan moeten denken dat Rolex, ooit ergens in de toekomst, ineens zou besluiten om de cyclops te verwijderen van de Sub. Dat kan je je toch niet voorstellen?

Wat mij betreft is de Seadweller zoals die was een icoon, net als de Sub dat nog altijd is.

Natuurlijk is het zo dat toen de SD4K werd geďntroduceerd in 2014 met keramische bezel, deze wel erg veel leek op de Sub. Maar is dat niet altijd al zo geweest?

De enige reden dat de 116600 niet goed in de markt zou hebben gelegen, is dat de prijs in verhouding met de Sub te hoog was ingezet door Rolex destijds. Daar moest dus vérandering in komen en zie nu het resultaat.

De nieuwe 126600 zal het erg goed gaan doen. Zeker bij de Sub fans . Maar een echte Dweller zal het nooit worden.

Voor diegene die de SD4K hebben.......wees er zuinig op. Voor diegene die er nog een willen scoren........snel doen nu het nog kan



_____
"Beter spijt krijgen van de dingen die je doet, dan spijt krijgen van de dingen die je hebt gelaten"
 Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver