Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Rolex Gestolen / Rolex Milgauss - 116400GV - G180774
Bert Soetebier

   

Dag,ik ben Bert.
Na vele jaren het forum te volgen meld ik mij aan.
Ik ben gek op Rolex en(Panerai)
Ik heb een Gmt 116710LN gehad,die heb ik voor een tijd terug aan Jan klaas kunnen verkopen,dat ging heel goed,ik wou een sloep kopen(heb ik dus gedaan)
Maar nu komt het,ik had inmiddels een Milgauss met name had,want ik wil een andere boot kopen ik weet dat je beter kunt sparen maar met een Rolex gaat dat sneller als je een mooie boot hebt gezien.
Maar nu gaat dat dus niet door want nadat ik hem op marktplaats had gezet kwamen de biedingen,en nu komt het,ik heb hem voor wat in mijn ogen een goede prijs was verkocht,maar toen ik nadat ik een beetje begon te twijfelen vanmorgen een briefje van 200 liet testen het geld dus allemaal vals is,hoe stom kun je zijn.
Ik hoor nu want mensen bellen en mailen mij dat dit figuur dat als zijn werk beschouwd.Dus ik wil even melden dat als er een Milgauss 116400GV word aangeboden jullie voorzichtig willen zijn.
Het nummer van (mijn) horloge zijn G180774.
Ik wind het zwaar kloten om op deze manier lid te worden maar het is niet anders_____  RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver