Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Foto's en Reviews / Rolex GMT Master Only part II
 
Allermooiste Sub
116619LB

   

@cgl86

Dat het belachelijk veel geld is, daar ben ik het helemaal mee eens. Maar men wil het er nu eenmaal voor betalen. Ligt er maar net aan hoe graag je iets wilt hebben en wat het je waard is. Ik heb zelf ook een blauwe klok die list €32.450.- euries kost. Dat is zo'n beetje €24.000.- euries meer dan wat exact dezelfde klok kost in het zwart. En dat alleen omdat hij een ander kleurtje heeft en uitgevoerd is in witgoud en de ander in staal.

Ook ik had daar best wat moeite mee. Ik blijf ook dat nog altijd belachelijk veel geld vinden gezien er maar voor zo'n €4000.- aan witgoud in zit verwerkt ongeveer. Maar mooi is hij wel .

Misschien is dit geen juiste vergelijking, maar het gaat juist om dat stukje exclusiviteit.

Als jij er liever één uit de stickers hebt en deze voor 10 K minder kan kopen, dan is dat toch prima .

Met alle respect hoor, maar die opmerking dat ik of Milan een gerenomeerde forumdealer ( in dit geval JK) niet af zouden willen vallen, heeft hier niets mee van doen. Bij een andere forumdealer zal de vraagprijs echt niet veel anders zijn.

Zelf zou ik deze ook niet snel kopen. Als ik hem krijg zeg ik natuurlijk geen nee . Een gewone Pepsi zou ik er nog weleens bij willen hebben in de toekomst. Hoeft voor mij niet perse een 3186 GMT M serie met stick dial te zijn.

Als mensen dit soort bedragen er toch voor willen betalen ...........mijn zegen hebben ze. En ja, naar mate ze minder en moeilijker te verkrijgen zijn, hoe duurder ze nog zullen worden in de toekomst? Ik gun verder ieder z'n ding en wens alle GMT stick dial fans ontzettend veel plezier met hun klok

P.s., ik zou wel weer eens wat lekkere foto's willen zien



_____
"Beter spijt krijgen van de dingen die je doet, dan spijt krijgen van de dingen die je hebt gelaten"
 Dit topic is 8 pagina's lang: 1 2 3 4 5 6 7 8



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver