Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Aanwinsten / Explorer 16570
dvh

    

Horloges zijn altijd in beweging. Sommige blijven maar de meeste gaan.
Heb nog even getwijfeld om mijn sub in te ruilen voor een 116600.. Maar die pogingen werden gestaakt doordat die horloges behoorlijk snel verkocht worden en ik simpelweg 2x achter het net heb gevist.

Altijd zoekende kwam ik op deze , in originele staat verkerende Explorer II. Polar wit. Lekker toepasselijk op dit moment. Horloge is Nederlands geleverd compleet met alles erop en eraan. Nooit gepolijst. Gewoon een eerlijk gebruikt horloge.

Altijd al een Explorer willen hebben. Eerste indruk is positief. Beter dan op de foto. Gewoon een echte Rolex met ook het echte Rolex gevoel.

En ja.. Een datum. Die heeft mij sub niet. En dat mis ik toch wel een beetje tijdens mijn dagelijkse werk. Daarom denk ik ook dat deze Explorer wel een tijdje blijft. Goed gevoel. Lekker compleet..

Vanochtend binnengekregen.. Even gepast. De maat was goed. Lekker makkelijk. Gelijk alles uit elkaar getrokken. Band in het ultrasoonbadje gemikt. Alle gaatjes ff schoongemaakt. Met een tandenborstel even alles afgeschrobd zodat ie weer fris en fruitig ruikt.

Had mijn goede camera niet bij.. Dus maar snel even wat iphono-fototjes gemaakt die ik jullie niet wil weerhouden.









En later nog even met de echte camera :-)



Nu genieten..



_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver