Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuw Binnengekomen / Tijd voor iets anders....
 
Remco

    

Meestal begin ik met het doosje, nu was ik het even vergeten. Hierbij alsnog:



Keurige verpakking, niet een doosje zoals we dat van Rolex gewend zijn maar daarentegen wél met wat losse tools om zelf te kunnen klussen. Twee inbussleuteltjes om, als ware het een IKEA dingetje, met de bandschakels aan de slag te gaan en een 'spring bar removal tool' om de band te wisselen én ...leuk detail, een klein flesje met een soort van 'Loctite'. Compleet!

Toen ik afgelopen week bij de AD zat lag daar een fraai Sinn boekwerk met pagina's vol technische informatie, geschiedenis, tal van marketingverhaaltjes en de hele productlijn van Sinn inclusief alle accessoires. Soort van dealercatalogus, zoals ik die van Rolex ken. Hier bleek ook een consumentenversie van beschikbaar. Vandaag pakketdienst voor de deur met een tamelijk zwaar pakket van Sinn Spezialuhren, bleek dezelfde complete catalogus te zijn, met daarbij nog allerhande losse informatie waaronder prijslijsten etc. Ik ben positief onder de indruk van de klantenservice van Sinn! Donderdag aangevraagd, vandaag binnen... netjes hoor.









_____
Ex-Rolexverslaafde - Xs4all is ermee gestopt, waarmee mijn foto's ook allemaal foetsie zijn. Tja.
 Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver