Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Rolex Vintage / Waarom een vintage Rolex?!
 
vintage5513

   

Ben zelf een groot liefhebber van vintage. Leg mijn submariner tussen 20 andere en gegarandeerd dat ik de mijne er feiloos uithaal.

Vintage heeft gewoon wat meer personality en karakter dan nieuw.

Wat ik jammer vind is dat de vintage markt zo ontzettend geexplodeerd is. Met Rolex is dat al een tijd aan de hand, maar probeer maar eens een vintage Omega, Heuer, Universal Geneve, Longines, Enicar etc. etc. te kopen. Echt waanzin en vooral doodzonde als je het mij vraagt.

Ben een tijdje op reis nu en bij terugkomst ga ik mezelf op iets nieuws trakteren. Zit er toch weer aan te denken om een modern klokje te kopen. Zit te denken aan een Milgauss. Ondergewaardeerde klok en juist omdat je hem zo weinig ziet, boordevol karakter en misschien zelfs toekomstig vintage perspectief. Dat laatste is btw geen aankoop motivatie voor mij. Ik vind de Milgauss gewoon supervet en zou hem zeker veel dragen. Andere optie is de PAM00676. Eindelijk een Panerai naar mijn smaak en die niet te groot is voor mijn pols.


Aan de andere kant, op het moment dat ik een vintage winkel binnenloop, heb je altijd de kans dat je instant in love raakt. Misschien een mooi stalen chronograaf met zwarte (sector)dial, een gouden IWC met cal. 89, een Tank van Cartier, een reverso of memovox etc. etc. etc..... zoveel moois altijd te koop!



_____
 Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver