Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Rolex Vintage / Waarom een vintage Rolex?!
 
Ryan5446

   

maar dat is toch niks nieuws ? Een blanco certificaat of met de hand ingevuld voegt toch ook niks toe aan de waarde ? Op VRF is het al jaren niet toegestaan om blanco certificaten te verhandelen.

Hij gooit alles op een hoop, dingen die inderdaad fout zijn, maar dingen die al heel lang bekend zijn (bijv de rode Paul Newman Daytona, sommige Tiffany fonts). Maar in één adem roept hij ook allerlei dingen die wel correct zijn, of waar hij gewoon niet over kan oordelen aan de hand van alleen een foto op internet. Dus het mist wel nuance.

Bij dit soort dingen is het altijd mooi dat de anti-vintage figuren weer onder hun steen vandaan gekropen komen om zonder enige kennis elkaar weer na te praten over wat een wespennest "die vintage wereld" is.

Het is vaak een kwestie van logisch nadenken, jezelf inlezen. Maak gebruik van forums en kennis van ervaren verzamelaars en vooral geen overhaaste beslissingen nemen.



_____
 Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver