Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Nieuwe Aanwinsten / Submariner 114060
EedeJee

   

Aangezien ik het zonde vond om mijn TT Datejust en BLNR tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden te dragen was ik al een tijdje op zoek naar een daily beater. Uiteindelijk bleven er twee mogelijkheden over een 14060 of een 114060; een oude submariner no date, of een submariner ceramic no date.

Na de eerdere goede ervaring met Crownguard heb ik Ramon gebeld, want hij had ze toevallig allebei liggen. Eenmaal in Eindhoven ze allebei omgedaan. Met alle respect voor de liefhebbers van vintage, voor mij is het niks. Ik ben "ingestapt" vanaf de nieuwere modellen (eerste was een GMT uit 2011) en dat voelt toch anders. Het is dus de 114060 geworden en tevreden huiswaarts gekeerd.

Nog voor ik het horloge gekocht had was ik al van plan om de band te sparen en er iets anders op te zetten. Na wat zoekwerk uitgekomen bij Everest en nog even getwijfeld tussen rubber en leer.
Vandaag naar Amsterdam gereden om bij QP Horloges (enige Everest dealer in NL) de banden te bekijken en gekozen voor een lederen band.

Nu helemaal tevreden met een super klok die tegen een stootje kan, waarmee ik lekker over het bureau kan schuiven zonder te krassen en die ook zeer goed staat op een pak.

Ik begrijp dat niet iedereen dit mooi zal vinden, dat puristen dit wellicht "not done" vinden, maar ik ben er blij mee :-)
[bericht gewijzigd door Marielle op donderdag 27 juli 2017 17:08]

_____
Attachment: IMG_5280.JPG


  

  RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2018 RolexForum  hosted by Cyberserver