Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Algemeen / Eerste GMT Pepsi 2018 gesignaleerd
 
Lorenzo
116710LN & 116201

   

Dit model gaat met veel hype gepaard. Belachelijk gelet de kunstmatige schaarste.

Van: Juwelier Leon Martens
Verzonden: donderdag 5 april 2018 14:54
Aan: X
Onderwerp: Rolex horloge, de GMT-MASTER II 126710BLRO

Geachte heer X,

Hartelijk dank voor uw interesse in ons bedrijf en in het nieuwe Rolex horloge, de GMT-MASTER II 126710BLRO. De interesse in dit horloge is overweldigend en we zijn dan ook overspoeld met aanvragen. Heel graag zouden we iedereen ter wille zijn en direct voorzien van dit prachtige uurwerk. Helaas produceert Rolex te weinig uurwerken om dit daadwerkelijk te kunnen doen.

We verwachten een beperkt aantal uurwerken binnen twee jaar aan te kunnen bieden, maar kunnen dat niet garanderen. Graag vernemen wij of u inderdaad nog steeds interesse heeft in de betreffende Rolex. Om uw aanvraag verder in behandeling te nemen, vragen wij u een aanbetaling van € 1.000,-. Wij zullen het uurwerk aanbieden tegen de dan geldende prijs, zoals deze door Rolex wordt bepaald (list price).

Mocht u nog steeds interesse hebben in het uurwerk, dan ontvangen wij graag uw contactgegevens zodat wij u een factuur kunnen sturen voor de aanbetaling. Zodra wij het bedrag ontvangen hebben, reserveren we een nieuwe GMT-MASTER II voor u. Wij gaan er vooralsnog van uit het horloge met 12-24 maanden aan u te kunnen overhandigen. Daar wij volledig afhankelijk zijn van Rolex is dit onder voorbehoud maar wij proberen een zo realistisch mogelijke levertijd weer te geven en te respecteren.

Uitkijkende naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

X



_____
De Wereld Is Mijn Oester
 Dit topic is 3 pagina's lang: 1 2 3



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver