Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Rolex Vraagbaak / Magische 10K grens voor een Sub Date
 
D-FCU
Local-Time.nl

   

Als het de bedoeling is van Rolex om het merk exclusiever te maken en de grijze handel terug te brengen.....dan hebben ze de verkeerde maatregelen genomen. Dat zou makkelijk op een andere manier kunnen, maar die ga ik ze uiteraard niet uitleggen.

Nu hebben ze ervoor gezorgd dat de officiële dealers (in Nederland) onder een andere naam de gewilde Rolexen dik boven list aanbieden.
Dus hun trouwe klanten die daar de afgelopen jaren kochten, krijgen nu "nee" te horen omdat bijvoorbeeld Schaap en Citroen dat horloge liever via hun eigen toko onder een andere naam voor dik boven list verkoopt.

Daar kan je natuurlijk van vinden wat je wilt. Aan de ene kant is het natuurlijk niet wat je van zo'n chique dealer mag verwachten...anderzijds, waarom zouden ze zelf die extra winst niet pakken? Tja....vul hier je eigen mening maar in.
Wel ben ik benieuwd wat Rolex zelf hier van vindt...óf ze het weten en of het consequenties zou hebben voor hun dealer-schap als Rolex er achter komt. Maar ja, heel stiekem doen ze er nou ook weer niet over heb ik het idee.



 Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver