Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Dealerervaringen / DeGeneres is verzamelaar van Rolex.
 
Okami

   

*****
Amsterdamse horlogeverkoper krijgt bezoek van Ellen DeGeneres

Naast het Rijksmuseum bracht Ellen DeGeneres dit weekend ook nog een bezoekje aan de winkel van Jasper Lijfering waar hij vintage horloges verkoopt.
Jasper kreeg vooraf een mailtje van haar management die aankondigde dat een beroemde vrouw na sluitingstijd zijn winkel wilde bezoeken. „Ze kwam aan in een busje met geblindeerde ruiten. Ik vond haar heel ontspannen.”

DeGeneres is een verzamelaar van Rolexxen en sloeg bij Lijfering dan ook haar slag. Ook trakteerde ze haar vrouw Portia de Rossi op een mooi exemplaar. Maar onder de indruk is de verkoper allerminst. „Het doet me niet veel”, zo vertelt hij aan Shownieuws. „Adam Levine en Shawn Mendes zijn hier ook al eens geweest.”

Een iemand zou hij nog maar wat graag eens een klokje willen verkopen. „Barack Obama. Die van hem zijn afgrijselijk.”

https://www.telegraaf.nl/entertainment/938416335/amsterdamse-horlogeverkoper-krijgt-bezoek-van-ellen-de-generes_____
Fred

   

Fijne Gast,
Het is m gegund......
Hij werkt er hard genoeg voor..................

Een beetje reclame kan nooit geen kwaad._____
Refz

   

Quote:
... Maar onder de indruk is de verkoper allerminst. „Het doet me niet veel”...


Ben ik nou echt de enige die dit weer een uiterst arrogante en typische uitspraak van "onze" Jasper Lijferink vind?

Die gozer zou juist blij moeten zijn met elke klant..._____
114060 - 116520 - 126334
Doe die smartphone weg en ga uiterst rechts rijden...

SubLover

   

Nee, je bent niet de enige. Vreselijke zaak, met name vanwege de arrogantie van het personeel. Broekies die net aan boven het minimumloon binnenhalen, maar je wel het idee willen geven boven Jan en alleman te staan. Laatst via hun whatsapp nog een horloge aangeboden. Als het hen niet bevalt hoor je gewoon niks. En dat is niet de eerste keer. Bah! Er zijn in Amsterdam handelaren waar je lekker gewoon wordt behandeld en reageren op je berichten en het tot leuke deals komt!_____
Rolex is not just a watch..it's a way of life...
vintage5513

   

Kom, kom, Jasper = gewoon Jasper. Beetje te makkelijk om vanaf je luie bureaustoel, computerscherm en anonieme account een ander te bashen.

Die maniertjes van hem, daar moet je ook een beetje doorheen kunnen kijken. Als je hem een piepklein beetje leert kennen, kom je erachter dat het een hele fijne kerel is, met heeeeeeel veeeeel kennis en nog meer passie voor horloges.

Juist met zijn eigen stijl heeft hij de vintage horlogewereld in Nederland (jaja...) wezenlijk veranderd. Hij zorgt ervoor dat 16 jarigen geen 4000 euro spenderen aan een nieuwe Vespa scooter, maar aan een DJ 1601, dat mag met recht een verdienste worden genoemd.

Juist door zichzelf te zijn en niet dat stoffige imago van de vintage horloge wereld over te nemen, maakt hij vintage toegankelijk voor een enorm breed publiek. Wat dat betreft kunnen een hoop andere 'gerenommeerde' horlogedealers nog veel van hem leren._____
Rolex1982

   

Ik ben nog nooit naar zijn zaak geweest maar ga er zeker eens kijken want ook al houd je niet van zijn stijl de jongen weet veel van horloges en heeft een passie voor zijn zaak. Ik houd zijn site altijd wel in de gaten. Ook in de aflevering van onschatbare waarde was hij aanwezig en je ziet dat hij weet waar hij over praat._____
Fred

   

[quote]
Op dinsdag 13 augustus 2019 16:43 schreef Refz het volgende:
[...]

Ben ik nou echt de enige die dit weer een uiterst arrogante en typische uitspraak van "onze" Jasper Lijferink vind?

Die gozer zou juist blij moeten zijn met elke klant...


Als je Jasper zou kennen, had je deze onzin niet verteld,
Een eerlijke gozer met een hart van goud, en toevallig ook nog verstand van zaken, maar mischien gaat ie iets te snel voor jou._____
rolexrookie

   

Quote:
Op dinsdag 13 augustus 2019 16:43 schreef Refz het volgende:
[...]

Ben ik nou echt de enige die dit weer een uiterst arrogante en typische uitspraak van "onze" Jasper Lijferink vind?

Die gozer zou juist blij moeten zijn met elke klant...


hij zegt niet dat hij niet blij is met haar als klant, enkel dat hij niet tegen een beroemdheid opkijkt. Niks mis mee lijkt me zo.

En over Jasper zelf. Ik vind zijn stijl veel te geforceerd overkomen, maar dat is persoonlijk en het werkt wel degelijk._____
Francone
Francone

   

Als je Jasper zou kennen, had je deze onzin niet verteld,
Een eerlijke gozer met een hart van goud, en toevallig ook nog verstand van zaken, maar mischien gaat ie iets te snel voor jou.Om te reageren met “als je Jasper zou kennen” is volgens mij toch wel een beetje kort door de bocht.
Want waarschijnlijk kent 99,9% van de viewers Jasper niet persoonlijk.

Misschien is het ook een aardige gozer. Maar zo komt hij niet over.
Tenminste... bij de mensen die hem niet kennen.

Puur door zijn hautaine én een beetje neppe presentatie kun je dan ook gemengde reacties verwachten.
Deze slimme handelaar doet het verder goed, je moet alleen van zijn manier van presenteren houden._____
Fred

   

Weet je Francone, hoge bomen vangen veel wind, en de 1 houd van blond de ander van zwart, met andere woorden je kan t nooit iedereen naar de zin maken. hij is zo hij is,en verder staat t je vrij om er niet naar te luisteren dus hou op met je geklaag over hautaine gedrag en nep presentatie, laten we genieten van de dag en ga een keer langs op de Singel ,het zal je goed doen......_____
Francone
Francone

   

Beste Fred,

Ik klaag absoluut niet over hautain gedrag etc.
Het zal mij een worst wezen. Klagen zit niet zo in mijn aard.
Ik hou zelfs van blond én zwart. Zelfs ook van rood of bruin?!

Ik wilde alleen reageren op jouw in mijn ogen onterechte “aanval” op een mede Rolex liefhebber.
Daarbij komt dat - voor mij - deze Jasper helemaal niet zo’n hoge boom is.
Hij komt bij mij zelfs een beetje over als een vroeg-oud-mannetje. Maar dit terzijde.
No hard feelings verder énneuh genieten van de dag doe ik zéker, daarvoor hoef ik niet langs de Singel te gaan. Proost!_____
Fred

   

Jammer een gemiste kans, het zij zo.................

Fijne dag /avond, ben er verder klaar mee ...._____
vintage5513

   

Weet je wat het is..??

Er zijn verschillende type horlogedealers. Ik denk dat ik Jasper beter ken dan de gemiddelde forum bezoeker en ik wil er het volgende over kwijt. Hij heeft absoluut zo zijn (typisch Amsterdamse) maniertjes, natuurlijk heeft dat deels met imago te maken, maar hij is vooral wie hij is. So what you see is what you get. Als jij de moeite neemt hem oprecht beter te leren kennen, dan ga je erachter komen dat hij een stuk vriendelijker en meegaander is dan dat hij in eerste instantie van de buitenkant lijkt.

Ik ben op de één of andere manier met de meeste grotere horlogehandelaren van NL in aanraking gekomen en mijn conclusie is dat AVW op tal van punten aan de top staat (gevoelsmatig zeg ik ook buiten NLD, maar daar ben ik minder bekend). In ieder geval op de voor mij belangrijkste punten, namelijk eerlijkheid, kwaliteit én kennis op gebied van horloges. Tot zo ver Jasper en AVW.

Horlogedealers komen echter ook in andere smaken. Namelijk een aantal die doen alsof ze heel aardig zijn en goede service verlenen, maar naar verloop van tijd kom je erachter dat de nadruk vooral lag op sales, stukken minder op after-sales, dat de kennis toch niet je-van-het is of dat ze achterlijk lage bedragen bieden als jij een horloge te koop of te ruil aanbiedt (zelfs bij vaste klanten). Zeker waar het vintage horloges betreft, vind ik dit een hele nare eigenschap.

Dan is er nog een laatste categorie, namelijk de handelaren die doen alsof ze heel incompetent zijn, die nauwelijks verstand van zaken hebben, waarbij de after-sales slechter dan slecht is, maar waar ze toch dezelfde prijzen hanteren als bij een AVW. Nu de grap: die lui doen niet alleen alsof ze heel incompetent zijn, maar ze zijn het ook nog eens echt. Te bizar voor woorden, maar het is écht waar. Als je geld te veel hebt, moet je hier zeker eens een keer langs gaan.

Ik heb dit al vaker verteld: nee, ik heb geen aandelen in AVW en ik krijg ook geen gratis Rolex voor wat goede PR. Wat ik wel belangrijk vindt, is dat mensen die dit forum lezen, het eerlijke verhaal te horen krijgen. Hoe zat het ook alweer: "Opinions are like assholes, everybody has one." Uiteraard iedereen mag zijn eigen mening erop nahouden, maar het zou wel zo prettig zijn als de discussie wordt gevoerd op basis van de inhoud.

gr Richard_____
Francone
Francone

   

Beste Richard,

Het begint een beetje een discussie te worden over de rug van deze Jasper en dat is natuurlijk ook weer niet de bedoeling.

Ik sprong alleen maar even in de pen omdat ik vond dat een mede-liefhebber, zeer onterecht, in de hoek werd gezet.
Hij mocht blijkbaar zijn mening niet geven en werd een beetje flauw terecht gewezen.

Ik blijf er ook bij dat je van alle viewers niet kunt of mag verwachten dat zij Jasper kennen en wel weten hoe aardig hij eigenlijk is.
Of de tijd hebben (óf van Jasper krijgen) om hem beter te leren kennen.
Hij creëert een imago wat niet bij iedereen in de smaakt valt. Over zijn deskundigheid en expertise daar hoor je niemand over, daar is iedereen het wel over eens.

Voor de rest, leven en laten leven!

Groeten, mooi weekend,
Francone_____
vintage5513

   

Ik begrijp wat je bedoelt. Leven en laten leven of livin' la vida loca... goed idee_____
_Gerard_

   

Wat een gedoe om een knul die nu een jaar of twee in de zaak van zijn papa wat oude horloges mag verkopen_____
There are only 10 types of people: those who understand binary, and those who don't.
Alf100

   

Quote:
Op zaterdag 17 augustus 2019 11:00 schreef _Gerard_ het volgende:
Wat een gedoe om een knul die nu een jaar of twee in de zaak van zijn papa wat oude horloges mag verkopen


Een ‘knul’ met behoorlijke vakkennis. Wat een neerbuigende reactie zeg._____
Time is too precious to be measured by a ordinary watch..
_Gerard_

   

Quote:
Op zondag 18 augustus 2019 08:49 schreef Alvin het volgende:
[...]

Een ‘knul’ met behoorlijke vakkennis. Wat een neerbuigende reactie zeg.


Knipoog gemist?_____
There are only 10 types of people: those who understand binary, and those who don't.
Alf100

   

Quote:
Op zondag 18 augustus 2019 13:02 schreef _Gerard_ het volgende:
[...]

Knipoog gemist?Sorry dacht dat je zat te flirten._____
Time is too precious to be measured by a ordinary watch..
Kloese_Watches

   

1 keer in zijn zaak geweest voor 2 schakels goed geholpen en wil met alle “fans” wel een praatje maken als die tijd hebt. Vind zijn video’s ook altijd wel vermakelijk._____
Refz

   

Blijkbaar was de klant toch belangrijk genoeg want meneer Jasper heeft nu een nieuwe video online gezet met je raad het al, de horloges van Ellen Degeneres en terloops noemt hij toch ook even de horloges die zij bij hun heeft gekocht tijdens haar bezoek aan de winkel.

_____
114060 - 116520 - 126334
Doe die smartphone weg en ga uiterst rechts rijden...

Aerschtuner

   

Ik waardeer Jasper als ondernemer en hij komt over als een expert in zijn vakgebied. Ik hou van verkopers, dus hij zit in het vakje groen bij Aersch ._____
Fred

   

Quote:
Op dinsdag 13 augustus 2019 08:05 schreef Fred het volgende:
Fijne Gast,
Het is m gegund......
Hij werkt er hard genoeg voor..................

Een beetje reclame kan nooit geen kwaad._____
WillemWatch

   

Mijn ervaring is dat AVW de énige is die gewoon - onder voorbehoud van een aantal voorwaarden - ongezien een indicatieve inruilprijs durft te geven! Dan ben je toch een echte ondernemer?! Voordat ik heel Nederland door ga rijden, ga ik toch echt eerst naar hun om te kijken of we een zaak kunnen doen._____
leonnardus

   

denk niet dat jasper een prijs indicatie geeft,
zonder fotos te zien van het horloge,
en van de doos en papieren...….._____
sunnywatch,
horlogeliefhebber...
Rolex1982

   

Heeft hij deze week nog gedaan bij mij. Ik wilde mogelijk 2 horloges inruilen op eentje die hij heeft; kreeg keurig een voorstel hoe we de zaak konden doen met indicatieve prijzen._____
WillemWatch

   

“denk niet dat jasper een prijs indicatie geeft,
zonder fotos te zien van het horloge,
en van de doos en papieren”

Bij mij dus wel Leon, daarom post ik het dus!_____
Bon Temp
lijkt wel echt he ? :)

   

Ik trek hem ook niet hoor.
Een fat (je) met slobkousen.
Hij kan het over de mooiste rolexen hebben ,ik hoor alleen maar fafa de
FAFAfa

Gewoon een kwestie van smaak liever een kroket dan een croquet._____
D-FCU
Local-Time.nl

   

Hahahaha mooi topic gewordenWillemWatch

   

Zeker en volgens mij vrij onbedoeld, ik ken die kerel niet en snap sommige reacties wel als je die youtube clipjes ziet (vrij elitair en zakelijk m.i. niet slim omdat het een te smal publiek aanspreekt) maar is toch minder relevant? Het zijn professionals of niet. Het zijn ondernemers of niet. Waar maakt iedereen zich druk om? Dan doe je toch ergens anders zaken hahaha kijk gewoon naar de zakelijke propositie <wink>_____
 Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2


  

  RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2020 RolexForum  hosted by Cyberserver