Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Dealerervaringen / DeGeneres is verzamelaar van Rolex.
 
vintage5513

   

Kom, kom, Jasper = gewoon Jasper. Beetje te makkelijk om vanaf je luie bureaustoel, computerscherm en anonieme account een ander te bashen.

Die maniertjes van hem, daar moet je ook een beetje doorheen kunnen kijken. Als je hem een piepklein beetje leert kennen, kom je erachter dat het een hele fijne kerel is, met heeeeeeel veeeeel kennis en nog meer passie voor horloges.

Juist met zijn eigen stijl heeft hij de vintage horlogewereld in Nederland (jaja...) wezenlijk veranderd. Hij zorgt ervoor dat 16 jarigen geen 4000 euro spenderen aan een nieuwe Vespa scooter, maar aan een DJ 1601, dat mag met recht een verdienste worden genoemd.

Juist door zichzelf te zijn en niet dat stoffige imago van de vintage horloge wereld over te nemen, maakt hij vintage toegankelijk voor een enorm breed publiek. Wat dat betreft kunnen een hoop andere 'gerenommeerde' horlogedealers nog veel van hem leren.



_____
 Dit topic is 2 pagina's lang: 1 2



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver