Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Dealerervaringen / Vintage Times Amsterdam
vintage5513

   

Tijd voor weer een review. Ditmaal voor het eerst een afspraak bij Tobias van Vintage Times Amsterdam. Ik had al veel goede verhalen over Tobias gehoord en ik heb een prachtige Polerouter gekocht die bij hem vandaan kwam dus ik was benieuwd erg benieuwd naar een ontmoeting.

In mijn speurtocht naar bijzondere modellen was mijn oog gevallen op een day-date met ferrite dial. Na prima contact over de mail en telefoon heb ik een afspraak gemaakt bij zijn prachtige locatie aan de Herengracht. In alle rust en privacy een erg fijne plek om af te spreken. De ferrite dial was als verwacht erg bijzonder, maar om redenen die voornamelijk bij mezelf lagen, heb ik besloten niet tot tot aankoop over te gaan. Het had iig absoluut niet te maken met de kwaliteit van het horloge. Laten we het erop houden dat ik moet leren niet alles te kopen wat ik mooi vind

Desondanks vond ik de ervaring bij Tobias bijzonder prettig te noemen. Hij heeft een uniek aanbod aan horloges die je niet snel ergens anders zal vinden. Vanwege zijn manier van opereren, bedient hij een vrij specifiek gedeelte van de markt. Dit maakt zijn aanbod relevant en hierdoor gaat hij niet in het vaarwater zitten van de grotere Amsterdamse vintage dealers.

Zijn kennis van de horloges is groot en hij kan er gepassioneerd over vertellen wat erg aanstekelijk werkt. We hebben nog even gesproken over inruil van mijn day-date op de ferrite en hij deed een heel genereus aanbod.

Mijn idee is dat ik nog zeker een keer een deal ga sluiten met Tobias. Dit is voor mij de ideale plek om een zgn. 'hidden gem' te vinden of verrast te worden door iets totaal onbekends en/of bijzonders. Voor de liefhebber van bijzondere horloges absoluut een aanrader.



_____



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver