Wijzig je profielWijzig je persoonlijke instellingenRegistreer hier!Actieve onderwerpenVeelgestelde vragenZoekenInloggenTerug naar de forum-index

  

 Index / Rolex Vraagbaak / GMT II toe aan service?
MarkyMarc

   

Quote:
Op vrijdag 15 november 2019 09:19 schreef Fred het volgende:
Zou m graag willen zien........


Thanks Fred en anderen, Rolex Brussel wel overwogen maar uiteindelijk toch gekozen voor S&C Utrecht. Afgezien van de KM's en reistijd zag ik dat de openingstijden ook enkel tijdens kantooruren waren.

Moet zeggen dat ik uitermate verrast ben door de service en het resultaat! Sinds begin januari weer in het bezit van een geweldig "nieuwe" klok. Bij het inleveren voor service expliciet gesproken over de groene datum schijf. Wel even gehad over origineel maar ook dat het toch echt wel een originele datum schijf was (al is het voor de full gold versie), maar ook dat ik hem wel echt zo wilde houden. In deze voelde men mij goed aan en heeft men speciale notie gemaakt om het zo behouden. Ook het "gesprongen" veertje besproken. Uiteindelijk zou ik binnen 2 weken horen als er nog verrassingen waren. Niets gehoord anders dan dat ik na amper 6 weken al een telefoontje kreeg dat ik hem kon ophalen. Zoals gezegd weer helemaal in m'n nopjes, super strak, geen verrassingen of extra kosten, mooie etui, service bewijs/certificaat, documentatie materiaal en poets doekje meegekregen. Kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden was.



_____
Time keeps its own time



  







RolexForum.nl website publications are not affiliated with or endorsed by ROLEX SA or ROLEX USA

© Copyright 2006-2024 RolexForum  hosted by Cyberserver